Délmagyar logó

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 10°C Még több cikk.

Torkos Csütörtök: január 21-ig jelentkezhetnek az éttermek

A Magyar Turizmus Zrt. által létrehozott www.menjunkenni.hu honlapon keresztül 2008. január 21-ig jelentkezhetnek azok a vendéglátóhelyek, amelyek csatlakozni kívánnak a harmadik Torkos Csütörtök akcióhoz.
Már a határidő lejárta előtt egy héttel, a tavalyinál is több, összesen 720 vendéglátóhely jelezte részvételi szándékát a február 7-i programban – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az MT Zrt.

A korábbi évekhez képest újdonság, hogy cukrászdák és a MÁV-START Zrt. menetrendjében meghirdetett belföldi IC vonatokhoz kapcsolt Utasellátó célú étkezőkocsik is jó lehetőségnek tartják a torkoskodási akcióban való részvételt, így idén nem csak éttermekben, hanem cukrászdákban és mintegy 30 étkezőkocsiban is lehetőségünk lesz fél áron fogyasztani. (Az étkezőkocsik 1 egységnek számítanak a 720 vendéglátóhelyen belül.)

Az idei Torkos Csütörtök sikerét segíti a METRO áruházlánc akciója is, amelynek keretében a Torkos Csütörtök programhoz csatlakozott partnerei számára kedvezményeket nyújt az élelmiszervásárlásból.

Az akcióhoz mindazon éttermek és vendéglátó-ipari egységek csatlakozhatnak, amelyek vállalják, hogy február 7-én elsősorban ’a la carte’ kínálatukból, vagy a saját maguk által kidolgozott Torkos Csütörtök menüsorból 50% kedvezményt biztosítanak. A csatlakozás feltétele továbbá az étel- és italfogyasztásból együttesen adott 50%-os kedvezmény. A csatlakozott vendéglátóhelyek listája – akárcsak az előző esztendőkben - városonként, ABC sorrendben lesz kereshető a www.menjunkenni.hu honlapon január végétől.

Annak érdekében, hogy minél többekhez eljusson az akció híre és a csatlakozott vendéglátóhelyek listája, a Magyar Turizmus Zrt. 2008-ban torkoskodó katalógust is készít, továbbá napilapok mellékleteként is tájékoztatást ad az akcióban részt vevő vendéglátóhelyek elérhetőségeiről.

Olvasóink írták

  • 1. madártej 2008. január 15. 10:06
    „Ez jó módszer, lehetne többször is évente.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A vizitdíj megszüntetésével csődbe mehetnek a háziorvosok

Ha megszűnik a vizitdíj és annak összegét az állam nem pótolja a háziorvosoknak, akkor csődbe… Tovább olvasom