Hallgassa élőben!

Balettkarrierjét cserélte a színészetre Gubás Gabi

A színésznő számtalan darabban játszik jelenleg is, énekes és verses előadósestjei is vannak. Mégse a színészmesterség volt az út, amelyen kezdetben elindult a pályája.

Kilenc darabban láthatják a nézők Gubás Gabit, aki a Thália és a Karinthy Színházban is színpadra áll esténként. A színésznő emellett az énekesi pályán is rendszeresen megcsillogtatja tehetségét, hiszen a swing, a kubai ritmusok és a szamba dallamai is felcsendülnek előadóestjein. Azonban azt kevesen tudják, hogy pályafutását nem színészként, még csak nem is énekesként, hanem balettművészként kezdte.

“Alsó tagozatos voltam, amikor az akkori balett tanárnő feljött Budapestre tanítani. Szerette volna, ha én is követem őt és itt tanulok tovább balettozni. A szüleim azonban nem szerettek volna felköltözni, én pedig túl kicsi voltam ahhoz, hogy egyedül felengedjenek. Így a balett-karrierem itt véget ért” – emlékezett vissza Gubás Gabi, aki nagyon szerette ezt a táncműfajt.

“Szerintem az csak hozzátesz az emberhez, ha több dolgot ismer, több dolgot tanul meg. A balett alapok jól jöttek nekem is a Színművészetin. Ezáltal tudtam, hogy egyes szituációkban, egy-egy szerep kapcsán hogyan tartsam magam, a testem, hogy még hitelesebb legyen az alakítás. Igaz sokszor megmosolyognak, mivel én a mai napig a balett ötödik pozíciójában “ácsorogok”, ha várakozom. Nekem ez kényelmes” – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Gubás Gabi, aki gyerekeinek is igyekszik átadni a mozgás örömét. “Örülök, hogy annak idején balettozni tanultam, több lettem általa. A gyerekeimet is erre motiválom, hogy próbálják ki magukat olyan mozgásformákban, amikben örömüket lelik. A lányom rock ‘n’ rollozik, a fiam karatézik. Azt látom, hogy ezek csakis hozzátesznek a személyiségükhöz, ráadásul nagyon élvezik” – mondta a Sláger Témában a színésznő.

hirdetés
Jótanácsokkal segítik a versenyzőket A Dal 2021 házigazdái
Székely Márton az FC Porto kézilabdázója lesz
A portugáloknak azért van szükségük rá, mert válogatott kapusuk, Alfredo Quintana múlt hétfőn szívrohamot kapott, és pénteken elhunyt.
Erős utórengés rázta meg Görögország középső részét
A katasztrófavédelem szerint a legerősebben sújtott térség Tírnavosz és Elasszona települések környéke.
Fokozott készültségbe helyezték a rendvédelmi szerveket a Capitoliumnál
Hírszerzési információk szerint egy fegyveres csoport a törvényhozás épületének megtámadására készülhet.
Tovább bonyolódik a BKV busztendere körüli botrány (videó)
Részletek az Informátor pénteki adásában 20.35-től.
Merkely: szigorítás nélkül meredeken nőne a fertőzöttek és a kórházba kerülők száma
Viszonylag rövid időn belül ezek a számok még jelentősebben emelkednének, és adott esetben a kórházi ellátás színvonalát is befolyásolnák - mondta a Semmelweis Egyetem rektora.
Tolvai Reni testhez simuló bőrruhája minden porcikáját megmutatja
Tizenhét kilótól szabadult meg hét hónap alatt Tolvai Reni.