örömteli időszak

2021.05.01. 08:54

Berki Krisztián pontosan emlékszik, mikor fogant meg a gyermeke

Berki Krisztián a TV2 Mokka című műsorának péntek reggeli adásában árulta el, hogyan zajlik náluk a babavárás, és mennyire várja a lánya a kistestvéreket.

Forrás: tv2

Berki Krisztián pontosan emlékszik, mikor fogant meg a gyermeke. A híresség a Mokka pénteki adásában beszélt a babavárás örömeiről, és arról, hogy a kedvesével, Mazsival még nem tudják a kicsi nemét, elképzeléseik azonban vannak.

 

„Egyelőre csak a sógornőm, Edike tudja, hogy fiú lesz vagy kislány. Én pontosan tudtam, hogy mikor történt meg a csoda, mondtam is a feleségemnek, hogy ez most történt meg, drágám, és kiderült, hogy valóban így volt. Pontosan tudtam, hogy mikor fogant a kicsi, aki szerintem kisfiú lesz”

– mondta el a Mokkában Berki Krisztián a Ripost cikke szerint.

A híresség kislánya, Natika már nagyon várja a kistestvért: neki is meggyőződése, hogy öcsikéje lesz, ráadásul édesanyja, Hódi Pamela oldaláról is testvért érkezése várható, aki kislány lesz.

Pamela és Krisztián már gratuláltak is egymásnak a gyermekáldáshoz, ami örömteli hír a nyilvánosság számára elmérgesedettnek tűnő kapcsolatuk tekintetében.

„Most hívtuk vissza Natit, ott is gratuláltak nekünk. Itt is lesz egy kistesó, ott is lesz egy kistesó, Nati pedig már nagyon várja őket. Ő azt mondta egyik nap, amikor még nem tudta, hogy Mazsi állapotos, hogy szerinte a pici ott van már a feleségem hasában. Azt már tudja, hogy az édesanyja gyermeke kislány lesz, nagyon várja, szeretne segíteni, és azt mondja, hogy nálunk viszont kisfiú lesz.”

Krisztián azt is elmondta, hogy ha a baba valóban fiú lesz, az ő nevét kapja majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!