Hallgassa élőben!
Fotó: Sulyok László / Ripost

Keményen küzd agydaganata ellen Király Linda, nem akarja a műtétet

Mindennapos kemény küzdelmet folytat a teljes gyógyulásért az énekesnő. A nehezebb utat választotta az egészséges élet felé.

Az énekesnőnél évekig nem találták az alapproblémát az orvosok. Azt hitték, pajzsmirigy-alul működés miatt hízik Király Linda.

Végül kiderült, daganat növekszik az agyalapi mirigyén, ami zavart idézett elő a hormonháztartásában.

Linda ráadásul a műtét helyett a hosszabb és nehezebb utat választotta: a koponyájában elhelyezkedő daganatot gyógyszeres kezeléssel próbálják zsugorítani, majd eltüntetni. Kitartásának gyümölcse azonban már most meglátszik, hiszen több mint harminc kilótól szabadult meg az utóbbi időben.

„Minimálisan már csökkent a daganat, de ez valóban hosszú folyamat”

– újságolta a Blikknek örömmel Király Linda, majd hozzátette:

„Egy biztos, az utóbbi időben megtanultam, milyen türelmesnek lenni, ez komoly fejlődési folyamat számomra.”

Kezelésével kapcsolatos döntését egyébként hosszas mérlegelés előzte meg, de végül túl nagy kockázatát látta a beavatkozásnak. Ez viszont nemcsak életmód váltást igényel a részéről, hanem folyamatosan orvosi vizsgálatokra kell járnia, hogy megfigyeljék a ciszta állapotát.

„Ezt az állapotot hetente figyelni kell! Elég egy olyan időszak, amikor kicsit megzuhanok vagy nem alszom jól. Az utóbbi időben volt ilyen, hiszen valljuk be, minden művészt megvisel, hogy nem tud dolgozni.

Ilyenkor a testem figyelmeztet, de megtanultam észrevenni a jeleket, például a hajam hullását. Ebben az esetben irány az orvos, hogy beállítsuk a gyógyszert ” – magyarázta Linda a Ripost szemléje szerint.

Hozzászólások

Dobogós pozícióra pályázó csapat vendége lesz a Hungerit-Szentesi VK ma 20 órától
Ronaldo nem áll le, újabb rekordot döntött
Már a 600. bajnoki meccsén is túl van a portugál.
8 millió forintos Mercedes került meg
A magyar rendőrök az olasz hatóságok által körözött gépjárművet foglaltak le Csanádpalotánál.
Farkas Gábor zongoraművésszel ad koncertet a Nemzeti Filharmonikus Zenekar
Az online hangverseny este fél 8-kor kezdődik.
Zsinórban hat nyert meccsnél jár a Kosársuli
Remek formában játszik az elmúlt hetekben a Vásárhelyi Kosársuli, amely egymás után hat mérkőzést nyert meg a férfi kosárlabda NB I./B Zöld csoportjában. A csapatnál igyekeznek a földön maradni, hiszen kemény kihívások várnak még rájuk.
Elhunyt Tóth Ferenc
73 éves korában elhunyt Tóth Ferenc, a Szőregi Rákóczi, a Szegedi VSE, a szegedi Kossuth SE és a Szegedi AK egykori labdarúgója.