baromfi

2 éve
Csongrád megye - Az utolsó madárinfluenzával fertőzött gazdaság körül is feloldották a zárlatot. Országosan 2,65 millió, Csongrád megyében 340 ezer állatot, túlnyomó többségében kacsákat kellett leölni a vírus miatt.
2 éve
Kovács András
Több olyan helyet is találtunk Szegeden, ahol forintra annyi a csirkemellfilé, mint január elején, sőt, az egyik Mars téri üzletben táblázatunk négy termékéből háromnak az ára maradt változatlan. A nagy dolgok az év elején eldőltek, aminek emelkedett az ára az áfacsökkentés után, az jellemzően úgy is maradt.
2 éve
Kovács Erika
Csongrád megye - Csongrád megyében jelenleg egy gazdaságban sincs madárinfluenza. Azt nem tudni, meddig tart ez az állapot, mert a vadmadarak hozzák-viszik a betegséget, a költözők néhány hét múlva hazatérnek. Részben ezért szigorította meg az országos főállatorvos az előírásokat.
Szökött oroszlán végzett egy férfival Kenyában
A halálos támadás Nairobiban történt, a vadat azóta sem sikerült befogni.
Lövöldözés volt egy cseh kórházban, többen meghaltak
Minimum négy halálos áldozata van a vérengzésnek, a támadó elmenekült.
A Columbus idegenben verte a listavezetőt
Az előző négy találkozóján vesztes Columbus Blue Jackets nagy meglepetésre magabiztosan nyert a listavezető Washington Capitals otthonában az észak-amerikai jégkorongliga(NHL) hétfői játéknapján.
A klubvilágbajnoki trófeát is elhódíthatja a Liverpool
A Vörösöknek eddig három lehetőségük is volt, mindig alulmaradtak.
Kigyulladt egy lakóház Hódmezővásárhelyen
A város hivatásos tűzoltói eloltották a lángokat.
ÚtOn - Araszolnak az autók városszerte