Délmagyar logó

2019. 05. 19. vasárnap - Ivó, Milán Még több cikk.

A(z) „közgyűlés” címke találatai(712 találat)

04.26. 18:49 #közgyűlés

Kivonult a közgyűlésről a Fidesz-KDNP-frakció Hódmezővásárhelyen

Az informatikai rendszer összeomlásáról, annak üzemeltetéséről, a Magyar Államkincstárnak késedelmesen elküldött beszámolóról éles vita alakult ki tegnap a vásárhelyi közgyűlésben. Ez azzal zárult, hogy a Fidesz-KDNP-frakció - mivel nem kapott meg két ehhez kapcsolódó szerződést - kivonult az ülésteremből, és véget ért a közgyűlés. Hegedűs Zoltán frakcióvezető később sajtótájékoztatón közölte: ha hétfőn 16 óráig nem kapják meg a dokumentumokat, feljelentést tesznek.

02.27. 19:20 #közgyűlés
Furcsa körülmények között jutott ingatlanhoz az MSZP-s Nagy Ernő lánya - Lakásmutyit sejt a vásárhelyi Fidesz

Furcsa körülmények között jutott ingatlanhoz az MSZP-s Nagy Ernő lánya - Lakásmutyit sejt a vásárhelyi Fidesz

Közgyűlési felhatalmazás nélkül, azaz szabálytalanul adtak el egy önkormányzati bérlakást Hódmezővásárhelyen Nagy Ernő szocialista képviselő lányának a helyi Fidesz szerint. Ráadásul az ingatlant 40 százalékos kedvezménnyel adták el. Kis Andrea alpolgármester viszont azt mondta, hogy Márki-Zay Péter csak egy korábbi közgyűlési döntést hajtott végre.

12.17. 16:37 #közgyűlés

Módosították a költségvetést Vásárhelyen: ezt most a Fidesz is megszavazta - egy tétel kivételével

Az idei utolsó vásárhelyi közgyűlésen a testület döntött a költségvetés módosításáról - egy 170 millió forintos tételt kivéve -, a helyi tömegközlekedés biztosításáról, amelyet továbbra is a DAKK Zrt. végez, és ismét nem fogadták el a Hód-Fürdő Kft. és a HMSZ Zrt. 2019-es üzleti tervét. Utóbbinak megszavaztak 67 millió forint kölcsönt a sportlétesítmények januári fenntartására.