okmányiroda

4 éve
Arany T. János
Mórahalom - A kétnapos szerb nemzeti ünnepet kihasználva több száz határon túli magyar igényelte a mórahalmi kormányablaknál a január elsején bevezetett elektronikus személyi igazolványt.
4 éve
Fekete Klára
Csongrád megye - Sokan szeretnének új e-személyit, a megyében már több mint kétezren igényelték. Múlt hétfő óta rohamozzák az emberek a kormányablakokat. Jó tanács: érdemes este 6 után menni. Az okmány ingyenes, akkor is lehet kérni, ha még nem járt le a régi.
4 éve
Fekete Klára
Csongrád megye - Jövőre sokat spórolhatunk azzal, hogy nem kell fizetni egy csomó okmány igényléséért, cseréjéért. Kisebb lesz annak a kára is, akinek ellopják a táskáját.
4 éve
Mától egy hét alatt átköltözik a Huszár utcai okmányiroda a Rákóczi téri kormányhivatalba. Bemegy a teljes Deák Ferenc utcai és részben a Bécsi körúti ügyfélszolgálat is.
4 éve
Makó - Szünetel az ügyfélfogadás ma a Makó Járási Hivatal okmányirodáján az új kormányablak kialakítása miatt.
5 éve
Kistelek - Megújul és kibővül a kisteleki okmányiroda. A Csongrád Megyei Kormányhivatal 390 millió forint uniós támogatást nyert „A közszolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférés megteremtése: akadálymentesítés" című pályázaton.
5 éve
Fekete Klára
Szeged - A szegedi huszárlaktanya Huszár utcai épületébe ma a legtöbben személyi okmányaik megújítása miatt térnek be. Egyre kevesebben tudják, hogy a patinás háztömbben és annak udvarán 1959-től 1998-ig egy kábelgyár működött. Sorozatunkban azt nézzük meg, mit találunk a régi szegedi gyárak helyén.
Az ellenzék számára kockázatos a közös lista
Ha most vasárnap tartanák a választásokat és az ellenzék közös listán indulna, a Fidesz-KDNP akár 56 százalékot is elérhetne.
Katonából lett az Egyesült Államok 12. elnöke
Százhetven éve halt meg Zachary Taylor.
A Facebok eltávolította Trump volt tanácsadója és a brazil elnök fiainak fiókjait
A cég félrevezető információkat közlő, valamint nem megfelelő magatartást tanúsító oldalakat távolított el.
Parkoló teherautónak csapódott Hódmezővásárhelyen - Galéria
Három mentőautó is érkezett a szerencsétlenség helyszínére ahol négy sérült volt egy balesetet szenvedő autóban.
Lefoglalták a Sea-Watch német civilszervezet hajóját Olaszországban
Az olasz parti őrség szakemberei a fedélzetet átvizsgálva számos műszaki és működési szabálytalanságot találtak.
Lezuhant egy perui katonai helikopter, nem voltak túlélők
A helikopter segélyszállítmányt vitt az Amazonas őserdő perui részében található Chija település lakóinak, amikor kedden eltűnt.