okmányiroda

4 éve
Arany T. János
Mórahalom - A kétnapos szerb nemzeti ünnepet kihasználva több száz határon túli magyar igényelte a mórahalmi kormányablaknál a január elsején bevezetett elektronikus személyi igazolványt.
4 éve
Fekete Klára
Csongrád megye - Sokan szeretnének új e-személyit, a megyében már több mint kétezren igényelték. Múlt hétfő óta rohamozzák az emberek a kormányablakokat. Jó tanács: érdemes este 6 után menni. Az okmány ingyenes, akkor is lehet kérni, ha még nem járt le a régi.
4 éve
Fekete Klára
Csongrád megye - Jövőre sokat spórolhatunk azzal, hogy nem kell fizetni egy csomó okmány igényléséért, cseréjéért. Kisebb lesz annak a kára is, akinek ellopják a táskáját.
4 éve
Mától egy hét alatt átköltözik a Huszár utcai okmányiroda a Rákóczi téri kormányhivatalba. Bemegy a teljes Deák Ferenc utcai és részben a Bécsi körúti ügyfélszolgálat is.
4 éve
Makó - Szünetel az ügyfélfogadás ma a Makó Járási Hivatal okmányirodáján az új kormányablak kialakítása miatt.
5 éve
Kistelek - Megújul és kibővül a kisteleki okmányiroda. A Csongrád Megyei Kormányhivatal 390 millió forint uniós támogatást nyert „A közszolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférés megteremtése: akadálymentesítés" című pályázaton.
5 éve
Fekete Klára
Szeged - A szegedi huszárlaktanya Huszár utcai épületébe ma a legtöbben személyi okmányaik megújítása miatt térnek be. Egyre kevesebben tudják, hogy a patinás háztömbben és annak udvarán 1959-től 1998-ig egy kábelgyár működött. Sorozatunkban azt nézzük meg, mit találunk a régi szegedi gyárak helyén.
szponzorált tartalom
Az elektromos autó töltő a vendéglátást is felvillanyozza
Rejtély a kiégett jármű körül + galéria
Kigyulladt és teljesen kiégett egy személyautó Kerekegyháza külterületén.
Várják az egészségügyben dolgozók véleményét
Áttekintik az egészségügyi rendszert és előkészítik annak megújítását.
Száz film versenyez a Bujtor István Filmfesztivál fődíjáért
Koncertek, színházi előadások, hajózás, veteránautós felvonulás, kiállítások és gasztronómiai programok is várják a közönséget.
Nem kért védőügyvédet a christchurchi mészárlás elkövetője
Életfogytiglani börtönbüntetés várhat rá.
Öt kisrepülőgép megsértette a magyar légteret Nógrád megyében
Nem teljesítették bejelentési kötelezettségüket és repülési tervvel sem rendelkeztek.
Cseh illetékes: Szlovákiában és Magyarországon is megfertőződtek cseh turisták
Eddig hat országban kapták meg a koronavírus-fertőzést cseh turisták, akik júliusban tértek vissza nyári külföldi üdülésükről.