Hallgassa élőben!

spórolási ötletek

4 éve
Munkatársunktól
Sok honfitársunk még semmit semmit sem tett félre annak érdekében, hogy időskorában anyagi biztonságban élhessen - derült ki egy biztosításközvetítő cég országos kutatásából. Ön spórol időskorára?
4 éve
delmagyar.hu
Tavaly emelkedett először a megtakarításokkal rendelkezők aránya Magyarországon a 2008-es gazdasági válság óta egy friss kutatás szerint. A magyarok továbbra is a váratlan kiadásokra, a nyugdíjas évekre és a gyermekeik jövőjére spórolnak leginkább. Ön azok között van, akik rendszeresen tudnak félretenni vagy máról holnapra él, és örül, ha hónap végén nem kell kölcsönkérnie?
4 éve
K. G. G.
Nem csak az akciós áruk miatt érdemes betérnünk a nagyobb bevásárlóközpontokba Szegeden. Körültekintő vásárlással sok pénzt megspórolhatunk. Az azonos márkájú és kiszerelésű nem akciós termékek ára között is olykor több száz forint a különbség.
5 éve
Magyarország - Sokszor a spórolás szó hallatán dühöt is érezhetünk. Hogyan spóroljunk még? A mi kiadásainkból már nem lehet többet lefaragni, ennél jobban már nem tudjuk meghúzni a nadrágszíjat - írta blogjában Ősze Renáta, de azért akadtak még ötletei.
5 éve
Munkatársunktól
Súlyos tízezreket takaríthatunk meg azzal, hogy már a hosszú téli estéken vagy kora tavasszal eldöntjük, hol szeretnénk nyaralni. A megspórolt pénznek ugyanis máshol is helye van. Praktikus utazási tanácsokkal Zsebők Tamás, a Z(s)eppelin ügyvezetője látja el olvasóinkat.
5 éve
Munkatársunktól
Csongrád megye - Az élelmiszereken, kozmetikumokon, háztartási tisztítószereken nagyon sokat spórolhatunk, ha tudatosan vásárolunk. Abban a mondásban minden benne van, hogy sok kicsi sokra megy - állítja Szögi Lászlóné gyakorló háziasszony.
5 éve
delmagyar.hu
Tervezi a világ körüli utat? Netán lakást venne magának, vagy gyerekének? Esetleg új autóban gondolkodnak? Szavazzon, Ön mire spórol?
Valter Attila: azért edzettem, hogy a legjobb legyek
Nem lehet a közepes szintet megcélozva csúcsra jutni a Girón remekló magyar kerékpáros szerint.
Lilike az első, aki állami támogatással kapja meg a Zolgensma génterápiát!
A csodálatos örömhírről kedd délután számolt be a család Lilike közösségi oldalán.
Bosszúból több embernek elküldte egy kislány meztelen képeit egy pécsi férfi
Öt évet is kaphat az a baranyai férfi, aki egy kiskorú lány meztelen fotóit küldte szét az interneten.
Naomi Campbell 50 évesen anya lett – képet is posztolt a babáról
A szupermodell már korábban is sokszor beszélt arról, hogy foglalkoztatja az anyaság, vágyik saját gyerekre, és akár örökbe is fogadna.
Potápi: a magyarok büszkék lehetnek a nemzet egységére
Ez még akkor is így van, ha bizonyos politikai erők próbálják úgy beállítani a kabinet eredményeit, mint hogyha azok a pénzek elherdálását jelentenék.
A vásárhelyi Covid-osztály dolgozói is csatlakoztak a Jerusalema tánckihíváshoz
A vásárhelyi kórház is csatlakozott a Jerusalema tánckihíváshoz.