Hallgassa élőben!

Szeged és környéke

Hasonlóan folytatná / 5 hónapja
Rovatunkban az elmúlt forduló legjobb Csongrád-Csanád megyei góllövőjét mutatjuk be. Választásunk ezúttal a Kiskundorozsma fiatal játékosára, Kalapács Marcellre esett, aki mesternégyest jegyzett a Székkutas ellen a megyei I. osztályban.
9 hónapja
Szüleinek több mint egy hektáros hátsó udvarában elhelyezett, saját maga által készített odúkkal hozza közelebb a természetet és a madarakat Török János, hogy minél jobb természetfotókat készíthessen. A profi munkát az odúk mellett les, vásznak, lámpák, műfény egérvár és vadkamera is segíti. Igaz, ez utóbbi ideiglenesen a Fogtündért figyeli, mert János lányának, Eszternek nemrég esett ki az első tejfoga.
Elk*rtuk film: akciódús jelenetekkel idézik meg a 2006-os rendőri atrocitásokat
Október 21-én kerül a magyar mozikba.
A Pick Szeged éles maradt a hajrára Montpellier-ben, és pontot mentett – Galéria
Összességében elégedetten utazhatott haza a franciaországi Montpellier-ből a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata.
A magyar erdők az emberek egészségét szolgálják
A kétmillió hektár magyar erdő egészséges kikapcsolódási lehetőséget biztosít mindenki számára.
Állítólag csak kerékpározni akart, nem lopni
A hódmezővásárhelyi rendőrök lopás miatt indítottak eljárást egy 36 éves férfi ellen, aki egy több százezres kerékpárt vitt el.
Csodálatos eredményeket ért el a szegedi Spirit TSE Kozármislenyben és Portugáliában
A szegedi Spirit Tánc Sport Egyesület színeiben remekelt a portugáliai világkupaversenyen Zerjav Miha és Karcagi Laura párosa, a csapat tagjai pedig Kozármislenyben is pazar eredményekkel zárták az országos bajnokságot.
Késsel támadt az alvó családra
A Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást az ellen a tótkomlósi férfi ellen, aki késsel többször megszúrta ismerősét, illetve annak gyermekét is megpróbálta megsebesíteni.