Egyperces

2007.04.21. 16:19

A vacsorája miatt ölt a bolgár juhász

Meggyilkolta egy bolgár juhász a vele egy nyájat őrző társát – a dühös férfi azzal gyanúsította barátját, hogy az megette vacsoráját.

Véres bosszút állt a bolgár férfi juhásztársán: leszúrta a vacsoráját eltulajdonító pásztort. A 18 éves szófiai származású, süketnéma pásztor későn érkezett haza egyik este. A fiatalember igen ittasan tért meg otthonába, mert szomszédai társaságában nagy mennyiségű bort és pálinkát fogyasztott el a nap folyamán.

Az éhes juhász azonban nem találta vacsoráját, ezért felébresztette a vele egy lakásban élő munkatársát, és az étel holléte felől érdeklődött. A meggyanúsított férfi tagadta, hogy megette volna a keresett ennivalót, de a feldühödött ember nem hitt neki, és leszúrta a hitszegő barátot. A bíróság enyhítő körülményeknek tekintette a vádlott beismerő vallomását és büntetlen előítéletét, ezért mindössze hét év börtönbüntetésre ítélte a süketnéma birkapásztort.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!