Egyperces

2009.07.23. 16:45

Jamie Lee Curtis: Morfiumfüggő voltam

"A morfium meleg fürdővé változott, amelybe elmenekülhettem a fájdalmas valóság elől" - írta az ötven esztendős díva.

Életének egy szakaszában maga is morfiumfüggő volt - árulta el Jamie Lee Curtis hollywoodi filmcsillag Michael Jackson halálával kapcsolatban írt blogbejegyzésében.

A színésznő egy rutin kozmetikai műtétet követően szokott rá a fájdalomcsillapítóra - derült ki a Huffington Post honlapján a héten közzétett írásból.

"A morfium meleg fürdővé változott, amelybe elmenekülhettem a fájdalmas valóság elől" - írta az ötven esztendős díva - a magyar származású Tony Curtis lánya -, aki bejegyzése szerint szerencsésnek tartja magát, hogy sikerült leszoknia.

"A gyógyszerfüggőségtől való megszabadulásom életem legnagyobb eredménye, de sok, kemény és fájdalmas munkába került" - számolt be róla a True Lies - Két tűz között Arany Glóbusz-díjas sztárja, arra azonban nem tért ki, hogy mikor szokott rá a fájdalomcsillapítóra, és mikor szakadt el tőle.

Mint fejtegette, bár közvetlenül a fájdalom vezette a függőséghez, az okok mélyebben gyökereztek korábbi életében, és végül is ezekkel kellett megküzdenie.

Diagnózisa szerint az elhunyt popkirály sem a Pepsi-reklám forgatásán szerzett súlyos égési sérülései miatt lett a gyógyszerek rabja. "Születésétől fájdalmas volt számára az élet, és ezt a fájdalmat akarta enyhíteni" - vélekedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!