Életstílus

2019.05.31. 13:53

100 kilós magyar lány előtt hever a divatvilág - fotók

Közel 900 ezren követik Instagramon a magyar plus size modellt, Sirokai Diánát.

Munkatársunktól

[namelink name="Palvin Barbara"] és [namelink name="Dzsudzsák Balázs"] után a harmadik legnépszerűbb magyar az Instagramon egy 23 éves, Londonban élő magyar lány, Sirokai Diána. Dia családjával nagyjából tíz évvel ezelőtt költözött ki Angliába, és már akkor híres modell, illetve divattervező szeretett volna lenni. 16 éves korában el is indult a pályán, ám a duci lány iskolatársai miatt egy időre feladta álmait írja a Bors.


A nagy áttörés 2017-ben következett be, amikor Kim Kardashian fürdőruhás képét inspirációként használva maga is fehér fürdőruhában pózolt. A fotó bejárta a teljes világsajtót, és még maga Kardashian is felfigyelt rá, sőt szívecskével kommentálta is Dia képeit.


– Azok a képek nagyon sokat dobtak a karrieremen. Van most pár dolog készülőben, és szerintem azok lesznek az eddigi legnagyobb sikereim – mondta a magyar lány, aki nemzetközileg is magasan jegyzett a plus size modellek között.


– Szeretnék fogyni, de nem túl sokat, és inkább csak az egészségem miatt, mert az a legfontosabb. De még akkor is plus size modell leszek, és szeretem is, hogy van mit fogni rajtam. Sokan félre is értenek, pedig én nem azt mondom, hogy maradj kövér, hanem azt, hogy szeresd magad – osztotta meg terveit Dia.



(Lead-képünk illusztráció: Pixabay - a szerk.)


 

Borsonline.hu

Címkék#divat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!