Életstílus

2019.08.06. 13:25

Kocsis Korinna: Ha elindulsz, már nyersz - a gyönyörű modell mentorálja a Tündérszépek versenyt

A 2020-as Tündérszépek verseny döntőjének háziasszonya a gyönyörű modell, Kocsis Korinna lesz. A Bors készített vele interjút és adott néhány tippet, miért érdemes jelentkezni a versenyre!

Munkatársunktól

- 17 éves voltam az első versenyemnél, nem volt bátorságom és önbizalmam jelentkezni, a bátyám nevezett be - mesélte a Borsnak Kocsis Korinna a 2008-as Nyugat Királynője és a Vas megye szépe címekről. A lap azért kereste meg a csodaszép modellt, mert ő mentorálja a 2020-as Tündérszépek versenyt.

A bátyám mellett egy kicsit fiúsítva voltam, és akkoriban még nem igazán követtem a szépségipar történéseit. A versenyeken pedig ámultam, mennyi gyönyörű nő van, és elbizonytalanodtam magamat illetően. Őszintén szólva, ez még a későbbi versenyeken is előjött. Amikor 2009-ben a Miss Earth Hungaryt megnyertem, akkor sem volt több önbizalmam, a korábbinál is több szép lánnyal találkoztam

- magyarázta.


Elmondta, annak ajánlja a jelentkezést, akit egy kicsit is érdekel a divat világa, a szépségipar, ha gondolkodott azon, hogy szeretne modellként dolgozni, reklám- vagy játékfilmben szerepelni. - Ez utóbbi nekem is opció volt, voltak rövidebb szerepeim, de be kellett látnom, hogy nem érzem annyira a magaménak. Még a tévéhez is ugródeszka lehet - emelte ki.


Arra a kérdésre, hogy mitől királynő egy királynő azt mondta, a szépség, bár fontos tényező, de csak egy a sok közül. - Figyelik általában azt is, hogy mennyire könnyű együttműködni a lányokkal, hiszen egy évig feladatok várnak a királynőre. Fontos a pozitív beállítottság, a jókedv, szeretik a mosolygós lányokat, akikre jó ránézni.

Fotó: Bors

Fotó: Bors

Kiemelte, a jelentkezésnél a natúrabb fotókat javasolja, amiken jól látszik az arc.

Ide nem való agyonretusált és sminkelt kép, nincs is értelme ilyet beküldeni, hiszen úgyis lesz személyes találkozó. Minél egyszerűbbek a fotók, annál jobb. Egy póló sorttal például szuper, mert aki szép, az mindig mindenben az.

Feladatairól elmondta, leginkább tapasztalataival segíti a lányokat, mint egy mentor. A felkészítő táborban is ott lesz, számíthatnak rá a ruhák kiválasztásában, a fotózások alatt, a koreográfia betanulásánál, és a januári showműsor előtt is lelket önt majd beléjük a színfalak mögött.

És hogy miért ajánlja a Tündérszépek versenyt?

Szerintem az ismertség a legfontosabb, mert ha valaki jól gazdálkodik vele, akkor hosszabb távon sikert kovácsolhat belőle, ezért azt mondom, már csak ezért is ajánlom, hiszen országos szinten napilapokban, internetes oldalakon és számos felületeken fognak szerepelni a lányok. Én a szépségversenyeknek köszönhetem, hogy megismerték a nevem, az arcom, és egyre több felkérést kaptam fotózásokra, divatbemutatókra.

Érdekel a modellkedés? Szeretnél egy profi portfóliót és versenybe szállnál az értékes nyereményekért? Meg akarod mutatni, mennyire gyönyörű vagy? Akkor ne késlekedj, jelentkezz országos szépségversenyünkre, és legyél Te 2020 Tündérszépe! Jelentkezés itt>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!