Gazdaság

2008.02.12. 15:15

Jachtcsodák és sztárok a Budapest Boat Show-n

Minden eddiginél nagyobb területen és különlegesebb kínálattal várja a vízi sportok szerelmeseit a Budapest Boat Show, az utak vándorait pedig a Karaván Szalon 2008. február 14-e és 17-e között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A két kiállításon 10 ország, 131 kiállítója közel tízezer négyzetméteren mutatkozik be.

A látogatók belépőjegyükkel értékes ajándékokat nyerhetnek, a fődíj ezúttal is egy motoros Jeanneau hajó. A belépőjegyek Üdülési csekkért is megválthatók. A kiállításra vidékről érkezők a Volánbusz Zrt. magyarországi járatain 50%-os kedvezményt vehetnek igénybe.

A kiállítások 10.00-től 18.00 óráig, az utolsó napon pedig 10.00-től 17.00 óráig fogadják az érdeklődőket.

A Budapest Boat Show 10 ország 121 kiállítójának részvételével, a hazai és külföldi hajóipar meghatározó egyéniségeinek kínálatával, díszvendégként pedig Olaszország bemutatkozásával várja a vízi sportok kedvelőit. A hajószalon látogatói 158 gyönyörű jacht, illetve motoros versenyhajó, a legkülönfélébb vízi sportszerek és sporteszközök, jet-skik, szörfök, hajózáshoz szükséges felszerelések, ruházati cikkek között 9750 négyzetméteren válogathatnak.

Az Ucina összefogásában a kiállítás idei díszvendégeként mutatkozik be Olaszország. Standjukon különleges hajókat, Cranchi és Riva márkájú motoros jachtokat láthat a közönség. Ismét itt vannak a hazai legjelentősebb hajózási társaságok és hajóépítők is. A Budapest Boat Show szakmai partnerének, a Hajóipari Vállalkozók Egyletének összefogásában pedig minden eddiginél több cég mutatkozik be.

A Karaván Szalon idén először önálló kiállítás keretében mutatja be a lakóautók, lakókocsik nívós választékát és a kempingezés, természetjárás alapvető kellékekeit A szalonon rangos kiállítói kör, a piacvezető gyártók magyarországi márkaképviseletei, illetve importőrei vannak jelen, kínálatukban mintegy ötven lakóautó és lakókocsi látható, emellett képviselteti magát a 43 éve működő, csaknem 2 ezer kempingező családot tömörítő Magyar Camping és Caravanning Club is.

A kiállítás a hazai szervizhálózatról, a vásárlás vagy bérlés lehetőségeiről is átfogó képet ad.

Címkék#turizmus

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!