Szeged

2023.07.25. 16:58

Borbély Alexandra Szegeden kirándult kislányaival

Borbély Alexandra kislányai, Elza és Franciska a csodálatos és egyedülálló napfény városában, Szegeden jártak. A sztáranya egy rendkívül meghitt videót osztott meg a gyermekekről, amint a Móra Ferenc Múzeum melletti szökőkutat csodálják.

Delmagyar.hu

Borbély Alexandra / Fotó: Knap Zoltán

Borbély Alexandra babáit nagyon irigyeljük, ugyanis Magyarország egyik legmenőbb és leghangulatosabb városában, Szegeden jártak. 

Nagyon élvezem az anyaságot, boldog vagyok. Imádok a kislányaimmal lenni, figyelni őket, ahogyan változnak. Napról napra többet tudok meg róluk, és ebben az új szerepben persze saját magamról is. Ugyanakkor fontos, hogy néha kimozduljak, mert a stabil idegrendszerhez „külső töltés” is szükséges.

 - nyilatkozta Borbély Alexandra egy interjúban. 

Teljes meglepetés volt számunkra, felért egy kis csodával, hogy ketten jöttek. Voltak egypetéjű ikrek a családban, de a kétpetéjű ikrekre való „hajlam” nem öröklődik. Nem is álmodoztam ikrekről, de az első pillanattól kezdve nagyon örültem, nem estem kétségbe. Még nagyobb ajándéknak éltem meg, mint amit szerettem volna.

 - így éli meg Borbély Alexandra az ikernevelés örömeit.

Olvasható a Glamour oldalán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában