Helyi bulvár, celeb

2023.10.12. 20:30

Szegedi nő is küzd a milliárdos Nagy ő kegyeiért

Timár Kriszta

A szegedi Smith Adél 16 hölgy mellett szintén versenybe szállt Jákob Zoltán szerelméért. Fotó: DM

Egy hete figyelhetik a TV2 nézői, hogyan keres párt Magyarország egyik leggazdagabb férfija. Jákob Zoltán lett ugyanis a csatorna Nagy Ő című műsorának főszereplője, akiért 17 hölgy kezdte meg a küzdelmet. "Háremében" egy szegedi nő is van: Smith Adél hét éve költözött haza, 12 éves lánya bátorítására jelentkezett a műsorba.

Néztük a korábbi évadokat és egyszer viccesen megjegyeztem, hogy ha Jákob Zoltán lesz a Nagy Ő, akkor én is jelentkezek. Videóit ugyanis régóta követem és számomra nagyon szimpatikus férfi

 – mesélte lapunknak Adél, aki Amerikában tanult, majd tanított évekig, most pedig egy komplett szépségstúdiót működtet Szeged belvárosában. Nagyjából egy héttel később hirdették meg, hogy valóban a műkörömkirály lesz, akiért a nők versenybe szállhatnak, Adél pedig betartotta ígéretét, jelentkezett.

A szegedi édesanya belépője emlékezetesre sikerült: menyasszonyi ruhában mutatkozott be Jákob Zoltánnak, amely több vetélytársa szemét már az első pillanatban szúrta. Adél ennek ellenére azt mesélte lapunknak, a lányok többségével aztán jóban lett, egyedül Edina volt vele tiszteletlen és arrogáns.

A nézői kommentekből is azt látom, hogy sokaknak szimpatikus a stílusom, sajnos azonban a legtöbben a külsőm alapján ítélnek. Elkövettem azt a hibát, hogy a felvételek előtt részt vettem két arckezelésen, és pont a forgatás kezdetére felpuffadt az arcom. Sajnálom, hogy így látnak a tévéből, magam sem nézem vissza ezeket szívesen

 – mondta.

A szegedi hölgy egyébként az első hét akadályait sikerrel vette, Jákob Zoltánnal azonban még nem sikerült beszélnie. Hogy közelebb tud-e kerülni a Nagy Ő-höz, az a következő adásokból kiderül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában