Szegedi hírek

2023.11.27. 16:24

A bajban is vele volt - így hálálja meg édesanyja tettét Kucsera Gábor

Delmagyar.hu

Fotó: Markovics Gábor

Kucsera Gábort nagyon megviselte a válás és családjának széthullása. Az Ázsia Expresszt is azért vállalta el nemrég, hogy kicsit kiszakadjon jelenlegi környezetéből. Ez kifejezetten jót tett neki, mert hazatérve rendezni tudta kapcsolatát feleségével, bár korábbi döntésükön nem változtattak, és végleg külön utakon folytatták. 

A sportoló ideiglenesen édesanyjához költözött, akivel kifejezetten jó kapcsolatot ápol. Korábban heti rendszerességgel szerveztek közös programokat, de nyilván az együttélés miatt az ilyen alkalmak mostanában elmaradtak. Kucsera szereti és tiszteli anyukáját, ez pedig lapunknak adott nyilatkozatán is látszik: 

Az utóbbi időben sok időt töltöttem náluk a válás miatt, ezért kicsit kevesebbet jártunk el programozni. Már nagyjából eljöttem tőlük, így ezt lesz alkalmunk bepótolni. Tegnap például Szegeden voltunk egy jó barátom anyukájának a születésnapján.

 

Nagy a hasonlóság 

Készült Szegeden egy kedves kép a sportolóról és az anyukájáról, Kucsera kommentelői pedig azonnal arról kezdtek írni, hogy mennyire nagy a hasonlóság anya és fia között.  

- Tiszta Anyja ez a gyerek! 

- Nagyon hasonlítasz anyukádra. 

- Már értem honnan is örökölted a tökéletes géneket. 

Alighanem, le sem tagadhatná édesanyját Kucsera Gábor  - Fotó: Instagram/Kucsra Gábor

 

Az arcunk szinte ugyanolyan. Például a mosolyunk, de a kézfejünk is hasonlít. Nagyon sokan mondták már, hogy teljesen rá ütöttem.

- mesélte a Borsnak, majd hozzátette, a habitusuk is hasonló. Mint mondta, mindketten nagyon jószívűek. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában