Mária Lovagrend

2022.11.02. 17:22

Egészségnapot tartanak Kisteleken

9.30-tól 16 óráig várják az érdeklődőket a Klebelsberg Művelődési Központban, az eseményt a Mária Lovagrend szervezi.

I.P.

Fotó: Wikipédia

Egészségnapot tartanak szombaton 9.30-tól 16 óráig Kisteleken, a Klebelsberg Művelődési Központban a Mária Lovagrend szervezésében. A nap során, melyet a Szegedi Dobkör nyit és zár, tizenhét gyógyító és hat előadó ad segítséget a testi-lelki egészséghez, annak megteremtéséhez. A rendezvényen való részvétel ingyenes. Nézzük kicsit részletesebben, hogy a kilátogatók mivel találkozhatnak, milyen bajaikra lelhetnek esetleg megoldást.

Lesz test-lélek-szellem gyógyászat – ezt több megjelenő gyógyító képviseli –, asztrológia, narayana, yumeiho nevű japán masszázs, aromaterápia, testi-lelki, vagy fizikai-lelki egyensúly megteremtése, testre szabott illatok, Berner-érterápia, fizikai erőnlétet javító foglalkozás, persze, utóbbi sem egyik napról a másikra vagy azonnal történik meg. Érdekességként találkozhatunk majd sorselemzéssel, csontkováccsal, emléksúlyoldó festéssel és virágterápiával a Klebelsberg Művelődési Központban. A gyógyítókhoz 9.15-től lehet időpontot foglalni.

Az előadások is érdekesnek ígérkeznek. Szerezhetünk ismereteket a dimenzióváltásról, a hangokkal és rezgésekkel való csakratisztításról, a mindennapok élhetőségéről, az asztrológia-DNS-gyógyítás kapcsolatáról, a belső békéről és annak eredményességéről, valamint választ kaphatunk arra a kérdésre, hogy miért dolgozzunk önmagunkon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában