Szegedi hírek

2023.04.14. 18:50

Török János az év fotósa - Fotók

Munkatársunktól

Az év fotósa díjat Hargitai Ádám vezérigazgató-helyettes és Vémi Zoltán, a vg.hu fotórovatának vezetője adták át Török Jánosnak. Fotó: Németh András Péter/MW

Török János, a Délmagyarország fotóriportere kapta meg a Mediaworks Móricz-Sabján Simonról elnevezett fotópályázatának nagydíját. Lapunk munkatársa első helyezést ért el a hír kategóriában az Egy doboz játék című felvételével. Szintén első helyre sorolta a zsűri a portré kategóriában Káposzta Máriáról készített sorozatát. 

A varázslatos vidék kategóriában az első, a második és a harmadik helyezést is ő nyerte el. Az első és a harmadik helyezett fotója a tiszavirágzásról készült, a második pedig a darvak vonulásáról készített felvétel lett.

A nagydíjat, azaz az év fotósa címet a legjobb kollekció beküldéséért ítélte oda Török Jánosnak a zsűri.

A pályázaton díjazták egyébként a Kisalföld, Hajdú-Bihari Napló, a Szabad Föld, az Magyar Nemzet és az origo.hu fotóriportereit is.

A Mediaworks fotópályázatát Móricz-Sabján Simonról nevezték el. A Világgazdaság fotóriportere tavaly év végén hunyt el 42 éves korában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában