Szegedi hírek

2023.05.01. 18:49

Tízezrek majálisoztak az újszegedi Ligetben

Több év kényszerszünet után idén ismét négynapos majálist rendeztek Újszegeden, ahol napokon át hömpölygött a tömeg.

Munkatársunktól

Május elseje, hétfő délután Újszegeden. Péntektől hétfőig minden nap megtelt a Liget. Fotó: Török János

– Jó ez a buli, csak itt nincs ingyen palacsinta mint Szatymazon – értékelte az egyik majálisozó a látottakat az újszegedi Ligetben hétfőn kora délután.

A Ligetbe napokon át özönlött a tömeg, a környéken parkolni lehetetlen volt, persze lehetett volna tömegközlekedéssel, kerékpárral is érkezni. Az árak sem riasztották el a munkát ünneplő boldog tömeget, pedig az 1800 forintos korsó sör, az 1600 forintos pálinka, a 2890 forintos gírosz, az ezer forintos sima lángos és 1200 forintos fánk nem mondható éppen pénztárcabarátnak. 

Fotó: Török János

Tömeg a Ligetben

Szegeden több év kényszerszünet után idén ismét négynapos majálist rendeztek Újszegeden, és a Zápor-tónál is volt májusünnep. A négy nap alatt rengeteg színpadi programot kínáltak a Ligetben. Sztárvendég volt Solyom Berni, a Ladánybene 27, május elsején este pedig az Irigy Hónaljmirigy nagykoncertje zárta a majálist Szegeden. Szatymazon a templomkert hangulatos, árnyas fái alatt ünnepeltek, volt ingyen palacsinta és főzőverseny is. Kovács Lajosné csörögefánkot, csapattársa csilisbabot készített.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában