Szegedi hírek

2023.07.29. 21:45

Zenés strandparty a Napfényfürdő Aquapolisban – Galéria

Arany T. János

A szegedi Napfényfürdő Aquapolisban zenés strandparty-ra várták a vizes bulira vágyó közönséget 23 óráig a Strandok Éjszakáján. Fotó: Török János

2023-ban már tizennegyedik alkalommal rendezik meg a hazai fürdők a Strandok Éjszakáját. A fürdők országszerte meghosszabbított nyitvatartási idővel, programokkal, illetve kedvezményekkel várják ilyenkor az esti fürdőzőket, strandolókat. A Strandok Éjszakája nevet viselő rendezvénysorozatot még 2010 nyarán indította útjára a Magyar Fürdőszövetség. 

Ezzel a céljuk az volt, hogy megismertessék és megszerettessék a hazai fürdőkultúrát a magyar és a külföldi fürdőzőkkel. Ezen felül szerették volna azt is megmutatni, hogy a fürdők a társasági élet színhelyei is lehetnek az ilyen rendezvények kapcsán. Ezen az estén a programok közé tartoznak az élő koncertek, a gyerekfoglalkozások, a szaunaszeánszok és a csúszdaversenyek. De már önmagában a sötétedés utáni strandolás, az éjszakai fürdőzés is nagy élményt jelent. A szegedi Napfényfürdő Aquapolisban zenés strandparty-ra várták a vizes bulira vágyó közönséget 23 óráig.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában