Szegedi hírek

2023.08.29. 16:40

Sikeres volt a delmagyar.hu SZIN-es részvétele

Delmagyar.hu

Az idei Szegedi Ifjúsági Napokon a Partfürdő termálmedencéje közelében találhatták a fesztiválozók a delmagyar.hu standját, amely minden eddiginél érdekesebb volt. A jelmondatunk „Hova? Tovább!” volt, és ezzel a címmel egy ingyenes magazint is megjelentettünk. Érdemes volt standunkon regisztrálni, ugyanis értékes nyereményekkel is készültünk, a fődíjunk egy 2 főre szóló wellnesshétvége volt.

Kedden átadtuk szerencsés nyertesünknek a harkányi Dráva Hotelbe szóló utalványt. Biber Evelin Tünde a szombati napon látogatott el standunkra a SZIN-en, és töltötte ki a regisztrációs lapot. Állítása szerint az esélytelenek nyugalmával próbálkozott a fesztivál zárónapján, mert még soha nem nyert semmit.

A szerkesztőségünkbe kisfiával, Marcival jött, és reményei szerint még a közeljövőben fel is használják a kupont, amíg tart a jó idő. A nyereményt Göröncséri Attila projektmenedzser adta át.

Gratulálunk és kellemes pihenést kívánunk nekik!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában