#mórahalom

2019.09.13. 16:37

Egyre népszerűbb az Erzsébet-fürdő

A fürdő forgalma 5,5 százalékkal nőtt az előző év hasonló időszakához képest, ami körülbelül 150 ezer látogatót jelent.

A. T. J.

Nem érzik zsúfoltnak a fürdőt a vendégek.

Forrás: Délmagyarország - DM

Fotó: Fotó: Török János

– Idén nyáron, június és augusztus között újabb rekordot döntött a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, a 2018-as Év Fürdője díj nyertese – kezdte Berta Zsolt, a fürdő marketingvezetője és az azzal szomszédos Elixír Medical Wellness Hotelsuperior igazgatója.

– Ez a három hónap a fürdő legforgalmasabb időszaka. Ha valamilyen időjárási körülmény közbeszól, azt azonnal megérezzük, és az év hátralévő részében már nem tudjuk behozni a hiányt. Annak ellenére értünk el újabb forgalomnövekedést, hogy ebben az évben nem volt jelentős beruházásunk – magyarázta a szakember. A fürdővendégek 50 százaléka külföldi, nagy többségük Szerbiából, elsősorban Vajdaságból érkezik. Egyre növekszik a román látogatók száma.

Farkas Gábor, a gyógyfürdő igazgatója hozzátette, a látogatottságuk egyenletesebbé vált, nem voltak jellemzőek a kiugró terheltségű napok. – Hétvégén, ünnepnapon kiemelt, magasabb áraink vannak, bevezettük a háromórás jegytípust is, így mindenki ki tudja választani a neki legmegfelelőbb típust. – Nagyon fontos, hogy a növekedés ellenére nem érzik zsúfoltnak a fürdőt a vendégek – hangsúlyozta az igazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!