Ingatlanbazár

2022.07.10. 18:50

A hét színe: barna, avagy egy Kárász utca környéki, szegedi lakás - galéria

Delmagyar.hu

Fotó: Ingatlanbazár

"Ennél belvárosibb nem is lehetne!" - kezdődik a 92 nm-es, eladó otthon hirdetése. A Kárász utca környékén kínált ingatlanra azonban mi a melegséget sugárzó nyitókép alapján kattintottunk. Kiderült, hogy a teljes lakás barna színben és annak árnyalataiban pompázik!

 "Szeged, abszolút Belvárosában (Kárász utca környéke), eladó ez a 92nm-es, 2. emeleti, nappali plusz 2 hálószobás polgári tégla lakás. A lakás teljesen fel lett újítva, új villany-gáz-víz vezetékek lettek beépítve. A nyílászárók megmaradtak az eredetinek, de fel lettek újítva, és az üvegek hang és hőszigeteltekre lettek cserélve. A fürdőszoba és a konyha is felújított. A lakás szép, teljesen beköltözhető állapotú. A fűtésről kondenzációs gáz-cirkó kazán gondoskodik, lapradiátor hőleadókkal.

Az épület is szép állapotú, ez olyan ház ahol a fafödémeket is betonfödémekre cserélték és az épületet is felújították. A bútorok egy részét a meghirdetett ár tartalmazza. [...]"

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában