Helyi gazdaság

2024.01.17. 01:47

A Work Force Kft. mintegy 50 százalékkal növelte árbevételét tavaly

Delmagyar.hu

A cég fejlődésében fontos szerepet játszott a tavalyi évben, hogy több új ügyféllel kezdte meg az együttműködést a vállalat, illetve kedvezően alakult megrendelésállományuk is. A kékgalléros munkaerő-kölcsönzés mellett egyre nagyobb figyelmet fordítanak a szellemi munkavállalók kölcsönzésére, ami szintén pozitívan hatott a cég forgalmára.

Felidézték, hogy a vállalat 2023-ban Nyíregyházán nyitotta meg 9. irodáját, ezáltal pedig tovább erősítették regionális jelenlétüket Kelet-Magyarországon.

A Work Force idén tovább bővíti hálózatát, Szegeden és Pécsen is terveznek új irodát nyitni.

A cég idei tervei között az is szerepel, hogy a betanított munkások mellett a - szellemi és fizikai - hiányszakmák betöltésére is egyre több külföldi munkavállalót hozzanak be, amire a multinacionális partnercégek mellett a magyar vállalatok is egyre nagyobb igényt támasztanak.

A közlemény idézte Csákvári Róbertet, a Work Force HR szolgáltató alapítóját és ügyvezető igazgatóját, aki elmondta, hogy az elsők között szerezték meg a minősített munkaerő-kölcsönző státuszt 2022 elején és már akkor elkezdték harmadik országból is behozni a munkavállalókat. Mintegy 100 külföldi munkavállalóval indultak 2022 elején, jelenleg pedig már körülbelül ezren vannak, főleg a Fülöp-szigetekről és Indonéziából, de többszáz ukrán állampolgárt is elhelyeztek már partnereinknél. A következő 3 évben a magyarországi piaci igényeket nem lehet külföldi munkaerő nélkül kiszolgálni - tette hozzá Csákvári Róbert.

A 100 százalékban magyar tulajdonú Work Force Kft. 2003 óta foglalkozik munkaerő-kölcsönzéssel és munkaerő-közvetítéssel. Megbízói között termelő- és gyártó cégek, valamint a szolgáltató szektorban működő vállalatok egyaránt megtalálhatóak. Országszerte 300 ügyfél számára biztosítják folyamatosan a megfelelő munkaerőt.

A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint a Work Force Kft. nettó árbevétele 2022-ben 16,69 milliárd forint, 2021-ben 10,29 milliárd forint volt. A társaság 2022-ben 836,32 millió forint nyereséggel zárt, míg egy évvel korábban 380,31 millió forintot tett ki az adózott eredménye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában