Féltékenységből ütötte-verte, alázta élettársát a szegedi férfi

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfivel szemben, aki hónapokon keresztül megalázta, bántalmazta élettársát és még a lakásba is bezárta.

Delmagyar.hu

A vádirat szerint a vádlott 2022. februárjától élt élettársi kapcsolatban a sértettel egy szegedi lakásban. A férfi már a kapcsolat kezdetétől féltékeny volt a nőre, megszabta neki, hogy hova mehet, megpróbálta megtiltani neki, hogy dolgozzon, mert ott is férfiakkal találkozhat. A vádlott ezen túlmenően rendszeresen ütötte-verte a nőt, testszerte rugdosta, válogatott kifejezésekkel becsmérelte, de előfordult az is, hogy a sértett fejét törölközőbe csavarta és úgy ütötte. 

A nőnek többször keletkeztek kisebb sérülései, de mindig megbocsátott a férfinek rövid időn belül - foglalta össze az ügyészség közleménye. Előfordult az is, hogy a vádlott bement a sértett munkahelyére, ott ordibált, erőszakoskodott. A legutolsó alkalommal, tavaly júliusban a férfi újra bántalmazta a nőt, majd a közös lakásukba akarata ellenére bezárta és a kiengedéséért könyörgő nőt többször fejen ütötte. 

Az ügyészség a vádlottat kapcsolati erőszak, zaklatás és személyi szabadság megsértésének bűntettével vádolja, bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában