A fülénél sütötte el a pisztolyt

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki idén tavasszal riasztópisztollyal és bozótvágó késsel támadt ismerősére Szegeden.

Delmagyar.hu

Az eset kapcsán közölt képek a helyszíneléskor készültek.

A vádirat szerint a vádlott 2023. március 8. napján, az esti órákban, otthonában italozni kezdett, majd erősen ittas állapotban párjával magához hívatta egy ismerősét. Még a férfi érkeztét megelőzően elővette riasztópisztolyát és abból a házban és az udvaron is több lövést is leadott. 

Az eset kapcsán közölt képek a helyszíneléskor készültek.

A kocsijából kiszálló sértettet az utcán a tűzfegyverre megtévesztésig hasonló pisztollyal a kezében fogadta, majd a férfi füléhez szorítva azt kétszer is elsütötte, és közben azt kiabálta, hogy megöli. Ezután még egy bozótvágó késért is visszament, és azzal hadonászva, másik kezében a pisztollyal fenyegetőzött tovább.

Az eset kapcsán közölt képek a helyszíneléskor készültek.

A vádlottat az időközben értesített rendőrök akadályozták meg cselekménye folytatásában és testi kényszert alkalmazva állították elő. A járási ügyészség a terheltet fegyveresen és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével vádolja, bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában