Új telefonszámon kell jelentkezni

2020.05.29. 14:46

Pótolják az elmaradt radiológiai vizsgálatokat

Június elsejétől újraindul a legmodernebb képi diagnosztikus eszközparkkal felszerelt Radiológiai Klinika Szegeden.

H. E.

Forrás: Pixabay

Fotó: Illusztráció

Az újjászervezett, működésében jelentős mértékben átstrukturált klinikán a magasabb színvonalú betegellátás biztosítása mellett újonnan kialakított betegellátó helyszíneken várják a diagnosztikai vizsgálatra beutalt pácienseket, ahol az előjegyzések rendszerét a korábbiakhoz képest jelentősen leegyszerűsítették.

Az új betegirányítási rendszerben ugyanis nincs szükség a páciens személyes megjelenésére az időpontok foglalásához, ezáltal is csökkentik a fertőzés veszélyét. Az egyetem munkatársai azt kérik, a járványügyi helyzet miatt elmaradt vizsgálatok pótlása érdekében a betegek vegyék fel a kapcsolatot a beutalót kiadó orvossal, hogy a jelenlegi egészségi állapotának leginkább megfelelő vizsgálatot kérjék meg a számára.

Az új rendszerben az egyetem klinikáin dolgozó kezelőorvosok az elektronikus rendszeren igényelnek új időpontot a beteg számára. Amennyiben nem az egyetemi rendszerhez tartozó orvos adta ki az új beutalót, a beteg a Radiológiai Klinika központi betegirányító telefonszámán: a 62/545-741, 62/545-429-es számon jegyeztetheti elő az új vizsgálati időpontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában