vízszűrő berendezést kínálnak

2021.03.08. 14:24

Csalók hivatkoznak a Szegedi Vízműre

Az elmúlt időszakban ismét több fogyasztó jelezte, hogy ismeretlenek a Szegedi Vízműre hivatkozva víztisztítás, vízminőség ellenőrzés „címén” keresik fel a társasházak lakóit. A Szegedi Vízmű közleménye.

delmagyar.hu

Szeged 2019.06.28. Szegedi Vízmû Zrt. képen: Fotó: Török János - Délmagyarország - DM

Forrás: Török János (archív fotó)

Fotó: Torok Janos

Most hétvégén a csalók a vízminőség ellenőrzésére hivatkozva próbáltak bejutni egy fogyasztó lakásába a Kossuth Lajos sugárúton.

Az ismeretlenek azt mondták a bejelentő idős édesanyjának, ha nem vásárol vízszűrő berendezést, akkor a vízdíj emelkedik. A csalók előleget is kértek a szűrőre.

Sajnos többször előfordul, hogy ismeretlenek – vízműves szakembernek kiadva magukat – különböző ürüggyel megpróbálnak bejutni ügyfeleinkhez.

A Szegedi Vízmű Zrt. víztisztítással (vagy víztisztító berendezés ajánlásával) kapcsolatosan nem keresi fel a fogyasztókat, ilyen tevékenységet nem végeznek. A vízszűrő berendezés beszerelése és a vízdíj között pedig nincs összefüggés.

Legyenek körültekintőek, ne engedjenek be ismeretleneket, idegeneket a lakásukba! Gyanú esetén jelezzék az esetet az 62/55-88-55-ös ügyfélszolgálati telefonszámon, illetve hívják a rendőrséget!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában