Csongrád

2021.06.09. 14:26

Zöldhulladékhoz osztanak zsákokat Csongrádon

Az év második felére is kap minden ingatlantulajdonos biológiailag lebomló szemeteszsákot a városban, a zsákokat most péntektől kezdi kiosztani a lakosságnak a FBH-NP Nonprofit Kft.

delmagyar.hu

Az Ifjúság téren osztják majd a zsákokat. Fotó: Csongrad.hu

A július elseje és december 31-e közötti időszakra ingatlanokként huszonhat környezetbarát szemeteszsákot biztosít a szolgáltató a zöldhulladék gyűjtéséhez, ezeket először június 11-én 10 és 18 óra között lehet átvenni az Ifjúság téren. Annak sem kell aggódnia, aki esetleg lemarad erről az időpontról, a zsákosztást június 20-án, vasárnap 8 és 16 óra között, valamint június 26-án 8 és 16 óra között is megismétlik ugyanazon a helyszínen. Fontos tudnivaló, hogy a zsákok átvételéhez személyi igazolvány és lakcímkártya is szükséges.

Az Ifjúság téren osztják majd a zsákokat. Fotó: Csongrad.hu

A bokrosi ingatlantulajdonosok helyben is átvehetik majd a zöldhulladék gyűjtéséhez szükséges zsákokat, nekik Bokroson, a Bokros utca 36. szám alatt adják ki azokat keddi napokon reggel fél 8-tól 9 óráig, szerdánként pedig délután fél 3-tól 4 óráig.

A FBH-NP Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint üdülési időszakra is fel lehet venni a hulladékgyűjtő zsákokat, ebben az esetben az ügyfélfogadási időpontokban biztosítanak erre lehetőséget a cég Bercsényi Miklós út 39. szám alatti telephelyén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában