több helyen is szegeden

2021.12.04. 11:34

Jelzőlámpát helyeznek üzembe

Az építési, szerelési munkák elkészültek, a jelzőlám­­pa elektromos energiával történő ellátása folyamatban van, és a burkolatjelfestés van még hátra a Kossuth Lajos sugárút és a Pozsonyi Ignác utca keresz­teződésében – írta kérdésünkre a Magyar Közút Nzrt.

Hamarosan biztonságosabb lesz az átkelés a sugárúton. Fotó: Kuklis István

Fotó: Kuklis István

Jelezték, várhatóan a következő két hétben elvégzik a fentiekben említett munkálatokat, és elindul a jelzőlámpával történő forgalomirányítás a kereszteződésben.

Hamarosan biztonságosabb lesz az átkelés a sugárúton.
Fotó: Kuklis István

Beszámoltak arról is, hogy a Csongrádi sugárút–Kecskeméti utca csomópontja is jelzőlámpát kap hamarosan, itt is elkészülnek idén az építési szerelési munkák, a cég tervei szerint ezt a jelzőlámpát is hamarosan mű­ködésbe helyezik.

Szintén közlekedésbiztonsági beruházás valósul meg Makón, ahol a 430-as főút és a 4432-es, Tótkomlósra vezető út csomópontjában alakítanak ki körforgalmat, de ezt már nem a társaság, hanem a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. valósítja meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában