Helyi közélet

2023.12.28. 07:00

Mi érdekelte legjobban a delmagyar.hu olvasóit 2023-ban?

A fúrt kutak éve volt 2023 lapunk online kiadása, a delmagyar.hu legolvasottabb cikkeit tekintve. A legnépszerűbb 10 írás közül három a kutakról szól. Idén a korábbi évekkel ellentétben baleset, gyilkosság és családi tragédia nem került fel a listára. De ha ezek nem, akkor milyen témák érdekelték legjobban a delmagyar.hu olvasóit 2023-ban? A legolvasottabb 10 írás következik.

Arany T. János

Illusztráció

Fotó: Karnok Csaba

Döglött patkány, szemét és egy nő a Cserepes soron. A Délmagyarország online kiadásán, a delmagyar.hu hírportálon 2023-ban megjelent saját írásaink közül a tizedik legolvasottabb a júliusban elkészült Iszonyú körülmények között él egy nő a Cserepes soron című írásunk volt.

Kilencedik helyen egy állandó kedvenc, a parkolás. Nyár végén hatalmasat szólt a hírt, hogy 12 évvel a megnyitás után fizetőssé tették a parkolást az Árkádban. Ezzel megszűnt az utolsó belvárosi hely is, ahol ingyen lehetett hagyni az autót.

Nyolcadik helyen a Bereg Edit gyermekneurológus szakorvos haláláról szóló hír szerepel. 

A fúrt kutak a hetedik helyen jelennek meg először a legkattintottabb témák között. Ebben a májusi cikkünkben Fackelmann István, Ásotthalom polgármestere azt állította, hogy sátáni célt szolgál az ásott és fúrt kutak legalizálása.

Hatodik helyen ismét a fúrt kutak:

Ötödik helyen egy kakukktojás szerepelt, ugyanis ezt a cikket még 2010-ben írta volt kollégánk Mikes Anna versenytáncosról. Ha újra elolvasnák, íme:

Negyedik helyen tovább forrnak az indulatok a fúrt kutak miatt.

Harmadik helyen ismét egy olyan téma, ami valamilyen formában sosem hiányozhat a top 10 cikk közül, ez pedig a halászlé. Szeptemberben Uj Péter, a 444.hu főszerkesztője Szegeden járt, elment a halfesztiválra, evett, a többi pedig történelem.

Második helyen szerepel az a hír, hogy Várkonyi Andrea és férje, Mészáros Lőrinc Szegeden ballagtatott.

Első helyen a kattintásvadász cím kiváló példája áll. 2023-ban a delmagyar.hu olvasói közül legtöbben arra a cikkre kattintottak, amelynek címe szerint tíz ismeretlen holttestet találtak Szegeden. Az írás azonosítatlan holttestekről szól, amelyek közül a legrégebbi 1998-as.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában