Helyi közélet

2024.01.03. 22:00

Balesetekről, és tüzekről olvastunk

Rendőrségi akcióról, és égő házról szóló írás is volt azok között a cikkek között, amiket a legtöbben olvastak a lapunk online felületén, a delmagyar.hu oldalon tavaly januárban. Ezeket szedtük most össze, és ha újraolvasná őket, ismét látogasson le weboldalunkra.

Suki Zoltán

Rendőrségi akció volt a szegedi Nagyáruháznál. Archív fotó: DM

Már tavaly január 5-én megírtuk a delmagyar.hu-n azt a cikket amelyik abban a hónapban a legolvasottabb lett, ez arról szólt, hogy rendőrségi akció volt a szegedi Nagyáruháznál.

Kollégánk arról tudósított, hogy három szirénázó rendőrautó jelent meg aznap délután, néhány perccel fél három után Szeged belvárosában, a Nagyáruház előtt. A járművekből kiugró rendőrök a passzázssoron található élelmiszer-áruházba mentek be, ahol bolti lopás történt. A kiérkező három rendőrautóból kettő néhány percen belül el is hagyta a helyszínt. A rendőrök elfogták a tolvajt.

A második legolvasottabb egy oktatással kapcsolatos cikk volt januárban. Tímár Kriszta kolléganőnk írta, hogy a tavalyihoz hasonló átlagpontszámok születtek az akkori felvételin. A nyolcadikos matematika felvételi rosszabbul, a magyar jobban sikerült a diákoknak, mint egy évvel korábban. Akkor még Szegedről két gimnáziumból volt elérhető adat. A Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumban felvételit író 112 nyolcadikos magyar átlagpontszáma 40,6. Ez több mint 6 ponttal magasabb volt az egy évvel korábbinál. Hibátlan, 50 pontos dolgozatot senki nem írt.

A harmadik leglátogatottabb írás mindössze három mondatból állt, és január 10-én jelent meg. Idézzük szó szerint: baleset történt a 45-ös úton a 35-ös szelvénynél. A helyszíni szemle időtartalma várhatóan 30 perc. Torlódás, útlezárás nincs.

A negyedik helyre is egy baleset került. Négyen sérültek meg könnyebben, amikor a legnagyobb csúcsforgalomban a szegedi Bertalan-hídon koccant össze három autó. A környéken nagy volt a torlódás, a hidat a rendőrök teljesen lezárták.

Az ötödik hír pedig arról szólt, hogy egy hetven négyzetméteres családi ház égett a hódmezővásárhelyi Görbe utcában. A lángok átterjedtek a melléképületre is, de szerencsére senki sem sérült meg.

Összegyűjtöttük a teljes tavalyi év legolvasottabb cikkeit is, ezeket itt olvashatja el újra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában