Szegedi hírek

2024.05.21. 19:00

Csak a polgármester érdekeit képviseli Botka László médiája

Az önkormányzati pénzen fenntartott média kizárólag a polgármester és képviselőinek népszerűsítésével foglalkozik, míg ellenfeleiket szegedi közpénzen járatják le. Szegeden a hatalom megtartása érdekében Botka László bárkinek hajlandó eladni magát. Ezt Joób Márton írta legújabb nyílt levelében.

Suki Zoltán

Botka László bárkinek hajlandó eladni magát. Archív fotó: Török János

 Nagyon jól tudom, milyen az, amikor a hatalom minden eszközzel el akarja hallgattatni és le akarja járatni az embert, ezt teszi velem is a szegedi városvezetés

 – írta lapunknak küldött nyílt levelében Joób Márton.

A független polgármesterjelölt ezt Magyar Péter hétfői szegedi látogatása után fogalmazta meg.

Azt írta, hogy egyetért azzal, hogy a fiataloknak megbecsülést és lehetőséget kell adni, hogy itt maradjanak Magyarországon.

 Szeged jövője is attól függ, hogy tudunk-e jól fizető állást biztosítani a fiataljaink számára, tudunk-e lakhatásban segíteni, hogy az egyetem után itt éljenek, itt alapítsanak családot, hogy a megszerzett szellemi tőkét itt hasznosítsák és ne külföldön. Szeged lakossága több mint tízezer fővel csökkent az elmúlt években, ez nagyon beszédes adat

 – jelentette ki.

Ezután Botka László propagandamédiájáról írta, hogy a gépezet Szegeden is működik, megölve a sajtószabadságot.

– Az önkormányzati pénzen fenntartott média kizárólag a polgármester és képviselőinek népszerűsítésével foglalkozik, míg ellenfeleiket szegedi közpénzen járatják le. Szegeden a hatalom megtartása érdekében Botka László bárkinek hajlandó eladni magát. Az Összefogás Szegedért koalíciót valójában „Összefogás a hatalomért” jelenségként lehetne aposztrofálni – fogalmazott Joób Márton.

Szerinte elég volt a pártokból, és abból, hogy Szeged pártérdekek és alkuk mentén halad, és ezáltal töredékét sem használja ki a lehetőségeinek.

Elég volt abból, hogy Szeged vesztes legyen Botka László és a Fidesz folyamatos csörtéje miatt. Tudomásul kellene venni, hogy Szeged a lehetőségek városa, ahol közös erővel, pártok és korrupt politikai alkuk nélkül egy olyan várost építhetünk, ami számunkra és gyermekeink számára biztonságot, kiszámíthatóságot és fejlődést tud biztosítani

 – írta a polgármesterjelölt. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában