Művészetterápia

2022.01.14. 20:20

Úton önmagunk felé

T. Sz.

Az alkotás öröme már önmagában pozitív hatású.  Archív fotó: Kuklis István

Fotó: Kuklis István

Közösségi alkotási folyamatokkal segítenek felszínre hozni a tudatalatti mélyén szunnyadó érzéseket, újra átélni, majd feldolgozni őket. Az EVP Egészségfejlesztési Iroda szakemberei várják azok jelentkezését, akik relaxáció útján, zenei és verses ráhangolódással szeretnének befelé figyelni önmagukra. A résztvevők együtt alkotnak vízfestékkel, agyaggal, porpasztellel, valamint viaszkrétával. A rajztudás nem feltétel. 

Az önsegítő, művészetterápiás csoport célja a belső érzések és az adott lelkiállapot megjelenítése az alkotásokon. 

A foglalkozások témáit az aktuális hónap természeti változásai adják, a ráhangolódás segít a belső feszültség, szorongás oldásában és az érzelmek megismerésében, valamint tudatosabb megélésében. 

A klub tagjai minden hónap utolsó hétfőjén 15 és 17 óra között találkoznak pszichológus vezetésével, legfeljebb 10 fő részvételével. A csoport nyitott, bármikor szívesen fogadják az újonnan csatlakozókat. A részvétel ingyenes, de védettségi igazolványhoz kötött, a szükséges eszközöket a szervezők biztosítják. 

Első alkalommal január 30-án találkoznak a csoport tagjai. Jelentkezni az EVP Egészségfejlesztési Iroda honlapján, illetve közösségi oldalán elérhető információk alapján lehet. Egyéb részletek a 62/532-368-as telefonszámon, illetve a az [email protected] elektronikus levelezési címen kérhetők. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában