Betekintés

2022.09.05. 13:18

Nyílt hét az Agórában

Koós Kata

Fotó: Frank Yvette

Hétfőn startolt a Szent-Györgyi Albert Agórában a nyílt hét, amely során az érdeklődők bepillantást nyerhetnek az intézményben működő szakkörök, művészeti csoportok munkájába. A legkisebbektől a kamaszokon át a felnőttekig, több korosztálynak is kínálnak hasznos, rendszeres elfoglaltságot. 

A bölcsődés gyerekeket ringató foglalkozással és tipegők táncával várják. A nagyobb gyerekek igen gazdag felhozatalból válogathatnak, valamennyi érdeklődési területen nyújtanak szolgáltatást az Agóra munkatársai. Fitnesz csoport, színjátszó szakkör, klasszikus, modern-, társas-, történelmi és néptánc foglalkozások is működnek, de a kötélugrás, tűzzománcozás, bábozás, sakk, karate, zsonglőrködés és festés iránt érdeklődő ifjak is közösségre lelhetnek. 

A felnőttek szintén több mint tucatnyi tevékenység közül választhatnak. A retró játékok kedvelőit gombfocival, a fényképezés iránt érdeklődőket fotókörrel várják, de kínálnak country és társastáncot, jógaklubot, nyugdíjasoknak örömtáncot és tornát. A zeneszeretők pedig csatlakozhatnak az Argenteus Hangműhely és Kórus, a Bartók Béla Kórus, az Universitas Szimfonikus Zenekar és a Fricsay Ferenc Városi Fúvószenekar közösségéhez. 

A szakkörök időpontjai az Agóra honlapján megtalálhatók. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában