Örökölt sorsok

2023.04.16. 15:30

Határtalan művészet Kiszomboron - Galéria

Szabó Imre

A sokszínűséget sugárzó alkotások elnyerték a kiszombori közönség tetszését. Fotó: Ady Endre Művelődési Ház

Nem mindennapi módon nyílt meg a kiszombori Ady Endre Művelődési Ház legutóbbi, Örökölt sorsok című tárlata, amely három alkotó – Nagy Zoltán, Gaudi Márton és Szekeres Péter – közös bemutatkozása. Azon túl ugyanis, hogy Süliné Rácz Emőke pedagógus az érdeklődők figyelmébe ajánlotta a tárlatot, illetve Molnár Regina énekelt és Rónai Dániel gitározott, ez utóbbi produkcióba gitárjátékukkal az alkotók közül ketten, Nagy Zoltán és Szekeres Péter is bekapcsolódtak. Újfent kiderült tehát, hogy a művészet tényleg nem ismer határokat.

A megnyitón egyébként – ami igazán jó hangulatban telt – nagyon sokan voltak. A művelődési ház egyik programszervezője, Bódi Mariann azt is elmondta lapunknak, hogy a fél éven át tartó felújítást követően ez volt az első ilyen jellegű rendezvényük.

– Bár nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk az intézmény belső kialakítását illetően, többen megjegyezték, hogy hiányoznak a művelődési házból a színek. A három csodálatos művésznek köszönhetően ilyen kritika ezután nem érhet bennünket, hiszen festményeik élettel és színekkel töltötték meg a teret – mondta.

A kiállítás még két hétig látogatható az Ady Endre Művelődési Házban.

 


 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában