Szegedi hírek

2023.10.17. 12:45

Kultúrbazár a Jazz Kocsmában

Koós Kata

Október 18-án ünnepli hatodik évfordulóját a fiatal, szegedi irodalmárok tehetséggondozó és közösségszervező projektje, a Törzsasztal Műhely. A közösség tagjai az alakulás óta rendszeresen szerveztek nyitott íróműhelyeket és zenés könyvbemutatókat. Az évforduló apropóján harmadjára rendezik meg a Támogatói Bazárt, ahová minden olvasni szerető, az irodalomra és az alkotásra nyitott embert várnak. Szerdán este hattól képzőművészet, irodalom és zene fonódik majd a Jazz Kocsmában. 

A használt könyves standnál kortárs kötetekből, klasszikus és szórakoztató olvasmányokból válogathatnak majd a látogatók. A gyűjtemény darabjait a tagok, a Megálló Közösségi Ház, valamint a Somogyi-könyvtár ajánlotta fel, a vásárlók a műhely munkáját támogatják.

Este fél nyolckor nyílik Fodor Barbara kiállítása Nincs idő meghalni címmel. A kiállító munkáit szegedi indulása óta már Budapest, Csongrád, Békéscsaba és a franciaországi Le Havre közönsége is láthatta. 

Az est meghívott szerzője pedig Horváth Benji lesz. A költőt 2022-ben megjelent, Emlékmű a jövőnek című kötetéről Molnár H. Magor faggatja, a felolvasások alatt pedig Taskovics Viktória gitározik majd, aki Cat Moneygun néven dj-ként is folytatja a zenélést a hivatalos program zárása után.

Képalá: Használt könyvek vására, kiállítás-megnyitó és kötetbemutató is lesz szerdán este a Törzsasztal Műhely báziskocsmájában. Fotó: 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában