Szegedi hírek

2024.01.16. 14:20

Nyáry Krisztiánnal és Mautner Zsófival indul az évad

Koós Kata

Kilenc év, 146 előadás és 58 ezer néző – összegezte Porkoláb Mihály a Menorháló eddigi mérlegét. Fotó: Török János

Megújult arculattal kezdi meg tavaszi évadát a Szegeden kilenc éve futó Mentorháló előadássorozat

 – jelentette be Porkoláb Mihály főszervező. 

Úgy fogalmazott, a pedagógiai esték alcím eltűnt, a brand és a megszokott minőség azonban megmaradt. Az előadásoknak ebben a félévben is az IH Rendezvényközpont ad otthont. 

A nyitóelőadás díszvendégei január 22-én Nyáry Krisztián író és Mautner Zsófi gasztroblogger lesznek. Olyan nagy, magyar írókat mutatnak be, akik az evés vagy a főzés ábrázolásán keresztük mondtak valami érvényeset a világról, hazánkról vagy az emberi viszonyokról. 

Február 6-án Hevesi Kriszta szexuálpszichológus tabuk nélkül, humorral mesél az erotika művészetének legaktuálisabb jelenségeiről, problémáiról. 

Február 27-én Kozma-Vizeleti Dániel család- és párterapeuta, a 2022-es évad legsikeresebb előadója szolgál majd párkapcsolati tanácsokkal közöségének.

Márciusban Bősze Ádám zenetörténész a virtuozitás sajátosságait fejti majd fel. Mérő László matematikus-pszichológus pedig a boldogság témájában osztja meg gondolatait. 

Áprilisban Jakupcsek Gabriella műsorvezető A napos B oldal című estjével érkezik Szegedre. Utána Kelen Anna nyomozó művészettörténész, Szvetelszky Zsuzsa szociálpszichológus, Kiss László Prima Primissima-díjas csillagász, Tomán Szabina üzletasszony és Rab Árpád jövőkutató lesz még a Mentorháló vendége. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában