Helyi sport

2015.10.27. 19:31

SZTE- EHÖK: rutinos kisegítők

A férfi futsal NB II Keleti csoportjának hetedik fordulójában az SZTE- EHÖK Csömörön vendégeskedett. A vezetést a vendégek szerezték meg, ám a hazaiak hamar egyenlítettek.

Munkatársunktól

REAC-SZTE-EHÖK 2 (1)-10 (5)

Férfi futsal NB II, Keleti csoport, 7. forduló. Csömör, vezette: Rábel, Leél-Őssy.

REAC: Kléner – Szondi, Papp Gy., Hornok, Altsach. Csere: Szántovszki, Vilezsál, Kolder, Imre, Madarász. Edző: [namelink name="Kollár Zsolt"].

SZTE-EHÖK: Tombácz – Bullás, Deák D., Csamangó T., Vellai. Csere: Nagy G. (kapus), Teimel, Ördögh, Csanádi, Kovács G., Fülöp T., Tóth II. A., Bánóczki. Edzők: [namelink name="Makra Zsolt"], [namelink name="Dürgő Péter"].

Gólszerzők: Szondi (6.), Hornok (29.), ill. Vellai (3., 26., 27., 35.), Bullás (8., 9., 36.), Bánóczki (13.), Deák D. (15.), Teimel (28.).

 

Kiválóan védett Tombácz Róbert. Fotó: Karnok Csaba

Kiválóan védett Tombácz Róbert. Fotó: Karnok Csaba

Ezután azonban megtalálta a mér- kőzés ritmusát a szegedi együttes, és már a félidőben eldöntötte a három pont sorsát.


Makra Zsolt: – Mindig a kötelező győzelmek a legnehezebbek. Megint rosszul kezdtük a meccset, hiszen a hazaiak egyenlítő gólja után a védekezés nem úgy működött, ahogy kellett volna. Ám utána a csapat rutinos magja kihúzta a többieket a gödörből, és Tombácz a védéseivel, Bullás pedig a szép góljaival lendített át bennünket a holtponton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában