Helyi sport

2017.11.16. 13:09

Elsőre siker volt: a gyermeksebészetet segítette a Suncity Triatlon Team

A dinamikusan fejlődő szegedi Suncity Triatlon Team I. HalloWin Run néven futóversenyt szervezett az újszegedi Erzsébet ligetben.

Munkatársunktól

Több mint száz felnőtt állt rajthoz az 5, 10 és 21 kilométeres távon, és közel 20 gyermek is elindult az egy kilométeres Casper élményfutáson. Igazán komoly mezőny gyűlt össze Bajáról, Kecskemétről, Szentesről, Makóról, Budapestről és Kisvárdáról, köztük volt Flander Márton négyszeres magyar bajnok és korosztályos Európa-bajnok ironman  versenyző, Boronkay Péter többszörös Európa- és világbajnok paralimpikon triatlonista.

Átadták. Gábe Tamás (balról) főszervező és Vizi András az adományokkal. Fotó: SunCity TT

Átadták. Gábe Tamás (balról) főszervező és Vizi András az adományokkal.

Fotó: SunCity TT

A versenyen lefutott minden kilométer után 50 forintot ajánlott fel a Gyermeksebészet a Műtétre Váró Gyermekekért Alapítványnak a szegedi klub. Az alapítványt Vizi András képviselte, aki kiváló eredményt ért el a tíz kilométeres távon, ugyanis második helyen ért célba.


Eredmények, I.  HalloWin Run Szeged futóverseny, 5 km, nők: 1. Őze Virág, 2. Kormos Edina, 3. Sulyok Anita; férfiak: 1. Benárik Dávid, 2. Bulitka László, 3. Szeges Richárd. 10 km, nők: 1. Majoros Éva, 2. Kusztos Linda, 3. Géczi Bettina, férfiak: 1. Boronkay Péter, 2. Vizi András, 3. Bulitka L. 21 km, nők: 1. Hajagos-Tóth Judit, 2. Balogh Szilvia Odett, férfiak: 1. Galamb Csaba, 2. Simon Péter, 3. Flander Márton és Bényei Szilárd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában