Helyi sport

2019.05.26. 23:42

Négy góllal kapott ki otthon a Makó

A labdarúgó NB III Közép csoportjának 29. fordulójában a Makó hazai pályán 4-0-ra kikapott a Kozármislenytől.

Papós Tamás

Makó–Kozármisleny 0–4 (0–1)

Labdarúgó NB III, Közép csoport, 29. forduló. Makó, 150 néző. Vezette: Katona Balázs – gyengén (Vrbovszki, Zahorecz).

Makó: Garamvölgyi 4 – Bány 5, Lászik 5, Szabó A. 4 – Tamaskó 6, Babolek 5, Juhász 5, Tóth T. 5 (Zsoldos 5, a szünetben), Kóródi 5 – Széll 4 (Magyar 5, 54.), Molnár J. 4 (Podonyi –, 73.). Edző: Kolozsvári János.

Kozármisleny: Molnár P. (Kurucsai, 90.) – Horvát, Racskó, Füredi, Turi – Rácz Á. – Tóth M., Wittrédi, Márkvárt, Rácz F. (Dankó, 86.) – Havasi (Pergel, 81.). Edző: Kovács Zoltán.

Gólszerzők: Havasi (27.), Márkvárt (57.), Pergel (88.), Tóth M. (92.).

Sárga lap: Szabó (25.), ill. Wittrédi (62.), Füredi (65.).


A mérkőzést már biztos kiesőként váró vendéglátók hiába kerültek hátrányba egy kontrából született góllal, bizakodóak voltak a játék képe alapján. Ugyanis kétszer is a tizenhatoson belül szabálytalankodtak a makói támadók ellen, viszont a játékvezető egyszer sípolt. Hiába küzdött a Makó, jött egy újabb kontra gól, a hajrában pedig egy szabadrúgás utáni fejes és egy szerencsés labdaszerzést követő találat alakította ki a végeredményt.


Kolozsvári János: – Szegény embert az ág is húzza. Nem bírunk el ennyi terhet, öt játékosunk sérült, kétszer pedig elvették tőlünk az egyenlítés lehetőségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában