Jönnek a férfiak

2020.01.10. 08:00

Folytatódik az Új év-Szkítasport-kupa

A megszokott támogatói stáb (Márki Ferenc, Cs. Tóth Zoltán, a Magyar Labdarúgó-­szövetség Csongrád megyei igazgatósága, Mizsik Attila, Varga Béla, Holló János, Döme István, Horváth László, Tóth Zoltán) szervezésében a második hétvégéjénél tart az Új év-Szkítasport-kupa kispályás labdarúgótorna-sorozat. A női győztes már megvan (Mórahalom), most jöhetnek a férfiak, közülük is a nyílt és a +35-ös korosztály tagjai.

Szombaton a domaszéki sportcsarnokban az idősebbek kezdenek: ebben a korcsoportban nyolc együttes nevezett, amelyek két négyes csoportban küzdenek. Még ezen a napon el­­kezdik a nyílt kategória csapatai is, amelyek összesen ti­­zennégyen vannak.

A tornasorozat a jövő héten folytatódik, illetve zárul, ami­­kor a +45-ösök is pályára lép­nek, illetve a nyílt kategóriában befejeződnek a küzdelmek.

Az Új év-Szkítasport-kupa kispályás labdarúgótorna hétvégi programja. Szombat, +35, A csoport, 8 órától: Sólyom FC, Rikoma Team, Ma­­gyaros Ételbár, Kárpát Expressz. B csoport, 12.30-tól: Gól söröző Csengele, T-Boy, Marosvásárhelyi Sportiskola, Ficak. Nyílt kategória, A csoport, 17 órától: Pizza Monster, Old Boys, Pázsit Futsal, Poliséf, Szőreg.

Vasárnap, nyílt kategória, B csoport, 8 órától: Kübekháza, Szitapont, Temesvári Hús, Slavija Zenta Gunaras, Gulyás csárda. 13.50-től és 14.35-től: +35-ös elődöntők, 15.20: +35-ös bronzmeccs, 16.05-től: +35-ös döntő. Nyílt kategória, C csoport, 16.55-től: Szeged UTD, OGC, Kapufa, Előre Favorit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában