Sebőké az első aranyérem

2020.01.23. 08:25

Két érmet szerzett a Vidux-Tisza Squash SE

A szegedi Vidux Tisza Squash SE válogatott fallabdázója, Sebők Benedek nyerte 2020 első összevont versenyét a férfi A ka­­tegóriában. Sebők mindhárom riválisát, Ulics Mátét (3:1), Juhász Áront (3:0) és Cséffalvay Dánielt (3:0) is magabiztosan győzte le szombaton a Rózsadomb Squash Clubban.

Sebők Benedek (középen) elsőséggel kezdett. FOTÓ: VIDUX-TISZA SQUASH SE

– Szerencsés voltam a sorsolásnál, az alsó ágra kerültem, ez könnyebb volt, mint a felső. A győzelemre szintén esélyes Boros Dávid és Kamocsai Ben­de­gúz már a második fordulóban összekerült, és egy másfél órás, kimerítő meccset játszott. Kamocsai nyert, de elfáradt, így hiába jutott a négy közé, végül a bronzról is lemaradt. A döntőben Cséffalvay Dániel ellen léptem pályára, három szettben győztem, így sikerült megnyernem az év első versenyét. Februárban és márciusban is rendez hasonlót a szövetség, azokon szintén indulok, ráadásul utóbbi Szegeden lesz, ami mindig külön motiváció – fogalmazott Sebők. A női mezőnyben a szegedi Harmath Eszter ezüstérmet szerzett.

A Vidux Tisza Squash SE-re szombaton a csapatbajnokság második fordulója vár az egri Invest Sportcentrumban.

Sebők Benedek (középen) elsőséggel kezdett. FOTÓ: VIDUX-TISZA SQUASH SE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában