Intézkedések a megyei futballban is

2020.03.13. 11:25

Visszatéríti a jegyet a Szeged-Csanád GA

Nem kivétel a zárt kapus mérkőzések alól a szombati Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Budaörs találkozó sem. A klub tájékoztatása szerint azok a szurkolók, akik már megvásárolták a jegyeiket, visszaválthatják azokat.

Fotó: Kuklis István

Online vásárlás esetén az MLSZ jegyértékesítésért felelős osztályával kell felvenni a kapcsolatot az [email protected] e-mail-címen.

Aki személyesen vásárolta meg a jegyét, az a Szent Gellért Fórum hazai jegypénztárában március 16. és 20. között, 14 és 18 óra között tudja visszaváltani. Ennek feltétele a már megvásárolt jegy és az eredeti blokk megléte. A bérletesektől türelmet kért a klub.

Intézkedéseket rendelt el az MLSZ Csongrád megyei igazgatósága is, ennek értelmében a hazai sportszervezetek felelősséggel tartoznak a zárt kapus intézkedések betartásáért.

Azokon a pályákon, ahol nincs kerítés, és fizikálisan nem lehet a sporttelep határát megállapítani, ott kordonszalag vagy kötél kihúzásával jelezni kell a sporttelep határát, amelyen belül nem tartózkodhatnak a nézők. A sporttelep kerítésén kívül lévőkre nincs joghatósága a Csongrád megyei igazgatóságnak.

A megfelelő rendezői létszámot biztosítani kell a meccsek alatt, ha pedig egy sporttelepen több mérkőzést rendeznek, úgy a korábban játszott csapatok sem maradhatnak ott nézőként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában