Opciók a nézőknek

2020.06.10. 15:13

Vissza lehet váltani a jegyeket és bérleteket

A koronavírus-járvány következtében kialakult helyzet miatt a Szent Gellért Fórumban elmaradt a Szeged–Csanád Grosics Akadé­mia több NB II-es bajnoki labdarúgó-mérkőzése, így a je­­gyeket és a bérleteket nem használták fel a szurkolók. A belépők és a bérletek visszaváltására több lehetőség van, amelyeket közleményében köz­zé is tett a klub.

A jegyvisszaváltással kapcsolatban aki online vásárolta meg a belépőt, annak nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot az MLSZ jegyértékesítésért felelős osztályával ([email protected]).

A személyesen, a helyszínen megvett belépők esetében az első opció, hogy a következő, nyilvános szezon egy szabadon választott mérkőzésére – az eredeti példány felmutatásával – ingyenes jegy váltható ugyanazon helyre. A második opció a visszaváltás, amelyet a Szent Gellért Fórum hazai pénztárai­ban hétköznapokon június 10. és 12. között 14-től 18 óráig lehet megtenni. Ennek feltétele a már megvásárolt jegy megléte, vagy nem személyes jelenlét esetén egy meghatalmazást kell kitölteni. A klub nem váltja vissza a nyeremény-, a tisztelet- és a 0 forintos jegyet.

Jöjjenek a bérletek: személyesen és online megvásárolt bérlet esetén az első opció szerint a következő szezon árából részarányos kompenzálással, kedvezményesen, hat meccs árával csökkentett összegben lehet megváltani az újat. Illetve vissza is lehet váltani június 10. és 12. között 14-től 18 óráig. Ennek feltétele a megvásárolt bérlet megléte, online vásárlás esetén az e-mailben kapott voucher leadása kinyomtatva, nem személyes jelenlét esetén pedig egy meghatalmazás kitöltése. A nyeremény- és tiszteletbérletet a klubnak nem áll módjában visszaváltani.

Mint ismert, a Szeged–Csanád Grosics Akadémia június 22-én kezdi a felkészülést, míg a labdarúgó NB II új szezonja várhatóan augusztus elején kez­­dődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában