Marad az eredményes támadó

2020.07.29. 16:55

Két csatár és egy belső védő érkezett a Szeged-Csanád GA-hoz

Három igazolást is bejelentett a vasárnapi rajt előtt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia NB II-es labdarúgó-csapata. Eldőlt, hogy az előző szezonban nyolc gólt szerző Kóródi Nándor a következő idényben is a csapatnál játszik, és az élvonalból is érkezett támadó.

Munkatársunktól

Forrás: Szeged-Csanád GA

Három mezőnyjátékos szerződtetését jelentette be a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. A három játékos közül ketten is a támadószekciót erősíthetik, egyikük pedig már jó ismerőse lehet a szegedi szurkolóknak.

Kóródi Nándor ugyanis tavaly második lett a házi góllövőlistán, miután nyolcszor volt eredményes az előző idényben. A 20 éves játékos kölcsönjátéka után ugyan visszatért a Debrecenhez, az NB I-ből kieső klubbal kezdte el a felkészülést, ám most a feleknek sikerült megegyezniük, és hároméves szerződést kötöttek egymással.

– Jól éreztem magam az előző szezonban is már itt, Szegeden. Úgy gondolom, hogy a saját személyes fejlődésem és a klub eredményessége is folyamatos lehet a következő években, ezért is kötöttünk hosszútávú szerződést. A játékosokkal is nagyon jó a kapcsolatom, Szegedet is egyre inkább az otthonomnak érzem és a szurkolók is rengeteg erőt adnak. Örülök, hogy összejött a megállapodás! – nyilatkozta az aláírást követően a támadó, aki tavaly eldöntötte a Békéscsaba elleni rangadót: vasárnap éppen a békési megyeszékhely csapata ellen kezd Dobos Barna együttese.

Fotó: Szeged-Csanád GA

Kölcsönbe került a kék-feketékhez Takács Tamás: a szabadkai születésű, 196 centiméteres játékosra a támadósorban lehet a csapat segítségére, most az NB I-es Mezőkövesdtől teszi át székhelyét Szegedre, de korábban játszott a Debrecen és a Diósgyőr csapataiban is, és összesen 131 élvonalbeli mérkőzés van a lábában.

– Évek óta felmerült, hogy Szegedre jöjjek, most összejött és a Mezőkövesd is elengedett. Tényleg világszínvonalú az infrastruktúra, a szurkolókról pedig csak annyit, hogy biztos vagyok benne, hogy sok néző előtt, jó hangulatú meccseket fogunk játszani – nyilatkozta a klub honlapjának a 29 éves csatár.

A harmadik erősítés osztályon belüli riválistól érkezett. Kettő plusz egyéves szerződést írt alá a szegediekkel Danilo Pejovic. A 22 éves játékosra belső védőként számíthat a szakmai stáb, ő az előző idényben az NB II-es Nyíregyházában futballozott. Pejovic korábban a Szpartak Szabadka és az FK Backa csapataiban is játszott. Magyar állampolgár, és rendelkezik is magyar felmenőkkel is, így semmi akadálya nincs a játékának, hiszen az NB II-es csapatok nem részesülnek központi támogatásból, amennyiben légióst alkalmaznak keretükben.

– A klub célja és az enyém is a fejlődés, előrelépés. Szegeden minden körülmény adott ehhez a következő években. A szurkolótábor is nagyon jó, együtt sok mindent elérhetünk! – reagált a klubváltására Danilo Pejovic.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában