Győzelemmel zárták az évet

2020.12.24. 11:42

Elvette az Óbuda veretlenségét a Kosársuli

Idei utolsó mérkőzésén bravúros sikert aratott a Vásárhelyi Kosársuli NB I/B. Zöld csoportos csapata: a gárda ugyanis az addig veretlen Óbuda elleni győzelemmel zárta az évet.

Munkatársunktól

Szoros mérkőzést hozott az év utolsó Kosársuli-meccse: a találkozóig veretlen Óbudai Kaszások ellen azonban a nagyszünet utáni 9–0-ás futással, 45–38-ra meg tudott lépni a Vásárhely.

Innentől végig Tóth Tamás csapatánál volt az előny, és bár 60–59-re felzárkóztak a Kaszások, ekkor jött Béres és Varga Zalán hármasa, 66–59-nél pedig nyugodtabb helyzetből várhatta a végjátékot a Kosársuli. Ezt a különbséget már nem tudta ledolgozni a vendégcsapat, így a Kosársuli győzelemmel zárta az évet – 9–3-as mérlegével pedig a tabella harmadik helyén áll jelenleg.

Tóth Tamás: – Férfias rangadót nyertünk meg egy jól küzdő Óbudával szemben. Komoly terhelés áll mindkét csapat mögött, így sokszor statikus volt a játék, de ismét okosan védekeztünk. Erőn felül teljesítettünk 2020-ban, pedig ez borzasztó nehéz év volt mindenki számára. Az egészség a legfontosabb, vigyázzunk egymásra, kellemes ünnepeket kívánok!

Vásárhelyi Kosársuli–Óbudai Kaszások 68–63

(15–15, 19–19, 17–15, 17–14)

Férfi kosárlabda NB I/B. Zöld csoport, 7. forduló. Hódtói Sportcsarnok, zárt kapuk mögött. Vezette: Varga, Reisz, Mintál.

Kosársuli: Molnár 13, Varga Á. 10/6, Béres 12/3, Pavlovic 5, Bálint 5. Cserék: Acimovic, Varga Z. 10/6, Rostás 8, Bodócsi 5/3. Vezetőedző: Tóth Tamás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában