Kispályás labdarúgás, Domaszék

2022.01.07. 11:08

Nagyüzem Domaszéken

Munkatársunktól

 A nők szombati selejtezői, majd helyosztói – 9 órától hét csapat küzd az elsőségért: Tiszasziget, Kiskundorozsma, Dévaványa, Üllés-PizzaMonster, Mórahalom, Gyula, Bordány – után január 9-én (vasárnap) a férfiak veszik birtokukba a domaszéki sportcsarnokot. Megkezdődik a +45-ös, a +35-ös és a nyílt korosztály küzdelme is az Új év-Szkíta-Sport Kupa kispályás labdarúgótornán. 

 

A Márki Ferenc által szervezett esemény első hétvégéjén előbb vasárnap 8 órától a +45-ös generáció A csoportjában (Gól söröző Csengele, Altax, Ficak, Vojvodina) lépnek pályára a csapatok, majd 12.30-tól a +35-ösök A csoportja (Gól söröző Csengele, Victoria Nagylak, RET, Sólyom FC) következik. 

A késő délután már a fiataloké, ekkor is négy csapat játszik: 17 órától a Gyálarét I., az Old Boys, a Balástya és a Haffen szerepel az A csoportban. 

 

A három kategória további mérkőzéseit január 15-én rendezik, ekkor fejeződnek be mind a +45-ben, mind a +35-ben a csoportmeccsek, majd 16-án következnek a helyosztók, illetve a nyílt mezőny C csoportjának meccsei. A torna záróhétvégéje január 22–23-án lesz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában