Helyi sport

2022.10.27. 15:52

Csúcsrangadó a megyei I. osztályban

A labdarúgó megyei I. osztály alapszakasz odavágóinak utolsó fordulóját rendezik meg a hétvégén: a 11. fordulóban összecsap a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. és a Tiszasziget.

V. P.

A fehérmezes szegediek az elsőszámú üldözőt fogadják.

Fotó: Gémes Sándor

Az alapszakasz első felvonásának utolsó fordulóját rendezik meg a hétvégén a labdarúgó megyei I. osztályban. A lebonyolítás szerint a visszavágók, azaz 22 forduló után jön a rájátszás, ahol az első hat és a második hat helyezett egy újabb egymás elleni oda-vissza kört játszik majd, hogy eldöntse a végső helyezéseket.

Alapvetően befolyásolhatja a folytatást a ma esti rangadó, ahol a listavezető, pontveszteség nélkül álló Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. a második, ötpontos hátrányban lévő Tiszasziget fogadja. Az Algyő az SZVSE-vel, míg a Mórahalom a Kiskundorozsmával játszhat ki-ki meccset, míg a Balástya-Deszk az alsóház szempontjából lehet fontos.

A megyekettőben az élen álló Ásotthalom újabb hazai rangadót vív, ezúttal a Makó II. érkezik az eddig remekelő újonchoz. A Bordány-St. Mihály meccs is hatpontos találkozónak tekinthető.

A megyeháromban a Forráskút-Zákányszék meccs lehet a hétvége derbije, az első három helyen álló trió, a Röszke, a Csanádpalota és a Földeák is nyerhetőnek tűnő meccs előtt áll.

Megyei I. osztály, péntek, 18 óra: Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.–Tiszasziget. 19 óra: Hódmezővásárhelyi FC II.–Szentesi Kinizsi. Szombat, 13.30: Algyő–SZVSE, Mórahalom–Kiskundorozsma, Balástya–Deszk. 14 óra: FK 1899 Szeged-SZEOL–UTC. 

Megyei II. osztály, szombat, 13.30: Sándorfalva–Szegedi Pázsit SE. 14.30: FC Szegvár–Mindszent. Vasárnap, 13.30: Ásotthalom–Makó II., Bordány–St. Mihály, Székkutas–Mártély, Apátfalva–Tömörkény, Csanytelek–Csengele. A Csongrád–Üllés mérkőzést december 3-ra halasztották. 

Megyei III. osztály, szombat, 11 óra: Sándorfalva II.–Pusztamérges. 13.30: ContiTech-Csanádpalota–Öttömös, Forráskút–Zákányszék, Baks–Röszke. Vasárnap, 13.30: Földeák–Algyő II., Szőreg-DSC–Zsombó, Ruzsa–Bordány II. 

Megyei IV. osztály, Homokháti csoport, szombat, 13.30: Domaszék–Kiskundorozsma II., Gyálarét–Tömörkény II. 14.00: Csengele II.–Fülöp SE. Vasárnap, 13.30: Üllés II.–Dóc, Szatymaz–UTC II. A Balástya II.–Tápé meccset november 20-ra halasztották. Tisza-Maros csoport, szombat, 13.30: Eperjes–Nagylak, Tiszasziget II.–Kübekháza. Vasárnap, 13.30: MAS SE–Újszentiván-Pázsit SE II, Szikáncs–Ópuzstaszer, Maroslele–FK Szeged II.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában